Anonim

Sidste sæson, begge hold i mesterskabet sluttede med fedtede trækker. Et skab på søndag begyndte sjovt: i første øjeblik brød Shakhtar-angriberen Darbo gennem det operationelle rum og slog Dudar-porten i nærheden af ​​baren.

Fjernelse, straf og 0: 3: Nemmans fodboldspillere tabte til Shantor i den første kamp af Cup-finalen 16339_1

Men yderligere kampen "Zabuxov" begyndte rivalerne at være forsigtige og først og fremmest lege fra forsvaret. Oftest ejede bolden, angreb den positionelt, og den "grønne og gule" var mere forventet at kotratka.

Et godt øjeblik opstod fra "Neman" fodboldspillere på 32. minut. Stepanov hængte til venstre, og Zubovich formåede at justere bolden - på måleren over porten.

I det 39. minut spillede han i sin straf i sin straf ved at trække bolden ud på benet af Darbo. Angrebet af "minearbejdere" slog hårdt og præcist, men twarre reagerede meget og oversatte bolden på hjørnet.

I næsten et reaktionsangreb var øjeblikket også "Neman" - Zubovich ramte fra en gunstig position ekstremt unøjagtig. Kort før pause igen, viste målmandens "Nemman" en fremragende reaktion: Efter frysen af ​​straffen og påvirkning fra flere meter af Kendesh, Dudar, gemte portene.

Anden halvdel begyndte igen roligt, selv indtil den 59. minut i kampen. I et hurtigt spillet angreb gik Darbo allerede til Randevo med en målmand "Neman", og jeg havde ikke noget tilbage, bortset fra folkemusik i området for mit straffespark.

En kontroversiel episode, hvor dommeren helt modtog siden af ​​ejerne. Leggille viste et rødt kort og pegede på elleve meterpunktet.

Kendesh fra punktet roligt og trygt slå Dudar - 1: 0.

I ca. 15 minutter kom spillet, det syntes at alle hold arrangerer, men fordelene ved en ejer spiller havde påvirket. Trejdhodovka af Kendesh-Runners-Darbo sluttede skuddet på sidstnævnte. Mørk-skinnet angriber roligt Katn kuglen forbi målmanden "Neman" og fordoblet fordelen af ​​Shakhtar.

Efter et par minutter, tortur for at score målet om Prestige fra Siden af ​​Nemman viste sig at være mislykket. I en hurtig kontraangreb har Darbo allerede gjort en assistent og gået væk til Ubaidullayeva. Det er bare kuglen i vinklen, indstiller den endelige 3: 0 til fordel for ejerne.

Det ser ud til, at deltageren i World Cup Semi-Final i dette par allerede er kendt, og responsmatchen i Grodno (tidligere 6. april) bliver ikke mere end formalitet.

Vi håber, at i mesterskabet for Nemman, vil starten blive mere succesfuld. På søndag den 14. marts vil "Vitebsk" fodboldspillere komme i Grodno. Begyndelsen af ​​kampen kl. 17.00.

Post-match-kommentaren af ​​Nemmans hovedtræner af Igor Kovalevich: "Før fjernelse gik jeg godt, udført godt indhold. Udført, hvad de troede før spillet. Spil en halv mod en minearbejder er svært. Måske viste to mål i hurtige kontraangreb, den anden og tredje. Må det koste at lukke, men hvad er det. Selvom det selvfølgelig er helt klart, at overtrædelsen af ​​reglerne var før feltet, som er fanget på fotograferingen. Men dette liv, vi forbereder vi på spillet med Vitebsk i mesterskabet, og Hope Dies sidste, vi vil fortsætte med at forberede sig på svarspillet. "