Anonim

La temporada passada, els dos equips del campionat van acabar amb sorteigs grassos. Un armari el diumenge va començar a divertir-se: en el primer minut, Shakhtar Striker Darbo va trencar l'espai operatiu i va colpejar la porta de Dotar a prop del bar.

Eliminació, penalització i 0: 3: Els futbolistes de Nemman van perdre a Shantor en el primer partit de la final de la Copa 16339_1

Però, a més, el partit "Zabuxov", els rivals van començar a tenir cura i, en primer lloc, jugar de defensa. Molt sovint posseïa la pilota, va atacar el posicionalment, i els "verds i grocs" eren més esperats a Kotratka.

Un bon moment va sorgir dels jugadors de futbol "Neman" al minut 32. Stepanov va penjar a l'esquerra i Zubovich va aconseguir ajustar el cap de la pilota, al metre sobre la porta.

Al minut 39, va jugar en la seva pena en la seva penalització, tirant la pilota a la cama de Darbo. L'atac de "miners" va colpejar dur i precisió, però el Twarre va reaccionar enormement i va traduir la pilota a la cantonada.

En gairebé un atac de resposta, el moment també va ser "Neman" - Zubovich va colpejar des d'una posició favorable de forma extremadament incorrecta. Poc abans de la ruptura de nou, el porter "Nemman" va mostrar una excel·lent reacció: després de la congelació de la pena i l'impacte des de diversos metres del cap de Kendesh, Dudar, les portes van salvar.

La segona meitat va començar de nou amb calma, fins i tot fins al minut 59 del partit. En un atac ràpidament jugat, Darbo ja va anar al Randevo amb un porter "Neman", i no tenia res, excepte folk a la zona de la meva zona de penal.

Un episodi controvertit en què el jutge va rebre completament el costat dels propietaris. Leggille va mostrar una targeta vermella i va assenyalar l'onze metres.

Kendesh des del punt que va vèncer amb calma i confidencial el DUDAR - 1: 0.

Durant uns 15 minuts, va arribar el joc, semblava que tots els equips organitzaven, però l'avantatge d'un jugador propietari havia afectat. El Trejdhodovka de Kendesh-Runners-Darbo va acabar el tret en aquest últim. Striker de pell fosca amb calma Katn la pilota més enllà del porter "Neman" i va duplicar l'avantatge de Shakhtar.

Després d'un parell de minuts, la tortura per anotar l'objectiu de prestigi del costat de Nemman va resultar fallit. En un contraatac ràpid, Darbo ja ha fet un assistent i ha sortit a Ubaidullayeva. Això només katn la pilota a l'angle, fixant la final 3: 0 a favor dels propietaris.

Sembla que el participant de la semifinal de la Copa del Món en aquest parell ja es coneix i el partit de resposta a Grodno (anteriorment, 6 d'abril) no es convertirà en més de la formalitat.

Esperem que en el campionat de Nemman, l'inici tindrà més èxit. El diumenge 14 de març, els jugadors de futbol "Vitebsk" vindran a Grodno. El començament de la lluita a les 17:00.

El comentari posterior al partit de l'entrenador principal de Nemman d'Igor Kovalevich: "Abans de retirar-se, jo estava bé, va dur a terme un bon contingut. Va realitzar el que van concebre abans del joc. Juga a la meitat contra un miner és difícil. Potser dos gols van resultar en contraatacs ràpids, el segon i el tercer. Que hagi costat a tancar, però el que és això. Tot i que, per descomptat, és bastant obvi que la violació de les regles era abans de l'àrea de penal, que és capturada a la fotografia. Però aquesta vida, estem preparant-nos per al joc amb Vitebsk en el campionat i l'esperança mor per durar, continuarem preparant-nos per al joc de resposta ".