Helmikuu Datewalk: 2 - Lewis Hamilton, 2007

Anonim

Vuonna 2007 Lewis Hamilton esitteli osana McLarenia. Debyytti-kausi, britys käytti autoon "2".

Vuonna 2007 McLaren Pilotista tuli Fernando Alonso, joka kulki Renaultista. Nykyinen mestari espanjalainen sai oikeuden suorittaa auto mestari "yksi". Näin ollen hänen kumppaninsa oli tarkoitus saada koneen pyörän taakse käynnistysnumerolla "2". Se on vain kumppani Fernando, jota ei valinnut välittömästi.

Kun Ron Dennis allekirjoitti sopimuksen Alonsolla vuoden 2005 lopussa, se merkitsi sitä, että hänen kumppaninsa tuli Kimi Raikkonen. Kuitenkin vuoden 2006 lopussa suomalainen muutti Ferrariin. Reserve Pedro de la Dewin ehdokkuus, joka puhui useissa kilpailuissa, korvaa irtisanotun Juan-Pablo Montuyun, mutta markkinoinnin näkökulmasta joukkue ei oikeastaan ​​halunnut olla kaksi espanjalainen. Ja sitten Dennis kutsui protege-testejä Lewis Hamiltonille, joka voitti osaston GP2. Tulevaisuuden kuusi kertaa mestari lähti ensimmäiset kilometrit eivät jättäneet epäilyksiä siitä, kenen pitäisi olla kumppani Alonso.

Debyyttiryhmässä Lewis aloitti neljännen, jossakin vaiheessa hän jopa käveli eteenpäin Fernandossa, mutta lopulta jäin hänet ja lopetti kolmannen. Toisessa kilpailussa Hamilton tuli toiseksi, menettäen vain McLarenin kumppanin. Ja jo kolmannella kilpailulla viimeisteli kaksi sekuntia voittajalta, kun taas Alonso. Neljäs kilpailu, nuori britys lopetti jälleen ja tuli mestaruuden johtaja! Ja sitten oli kaksi voittoa Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

Helmikuu Datewalk: 2 - Lewis Hamilton, 2007 8231_1

Lewis Hamilton, McLaren MERCEDES MP4-22, Kanada Grand Prix

Ensimmäisten yhdeksän kilpailun aikana Hamilton lopetti johdonmukaisesti Podiumin - ennennäkemätön tulos kaavan 1 debuttorille. Lewis teki 70 pistettä ja Agist Alonso 12 pistettä, Raikkonena - klo 18. Mutta sitten intriges, pilottikohtaiset konfliktit, Lewis Isän interventio McLarenin liiketoiminnassa, vakoiluohjelmat Ferrari-työntekijällä.

Seuraavassa kuudessa kilpailuissa Hamilton nousi kolme kertaa Podiumiin: voitti Unkarissa ja Japanissa ja tuli toiseksi Italiaan. Rivaloiden kuilu pysyi samana: 12 pistettä Alonsosta ja 17 pistettä Raiikkonen. Jäljellä olevilla kahdella kilpailulla Lewis riitti viimeistelemään viidenneksen kaksi kertaa, kun otetaan huomioon McLarenin voima, se ei ollut niin vaikeaa.

Mutta Kiinassa Hamilton oli väärässä saapuessaan ruutuihin ja jumissa sora-ansaan. Ja Brasiliassa hän yritti voittaa kilpailun ensimmäisellä kierroksella, hän liukui tien puolella, koska auton elektroniikka meni uudelleenkäynnistykseen, ottamalla paljon aikaa, ja Lewis lopetti vain seitsemänneksi . Molemmat kilpailut voittivat Raikkonen ja tuli mestari ennen debutiinin vain yhden pisteen.

Ennen vuoden 2008 kauden alkua Alonso ampui McLarenista, minkä jälkeen Hamiltonista tuli mestari, vaikka lopullisessa kilpailussa hän ei enää menettänyt otsikkoaan uudelleen.

Lewis Hamiltonin kauden tulokset: 17 Alkaa, 12 Podiums, 4 voittoa, 6 napahtumaa, 2 parasta ympyrää, 109 pistettä, 2 paikka mestaruuskilpailussa.

Helmikuu Datewalk: 2 - Lewis Hamilton, 2007 8231_2