Огляд новин по Overwatch 2 з BlizzConline: Нові карти, геройські місії, прогресія і інше

Anonim

Під час BlizzConline гейм-директор Джефф Каплан і кілька інших членів команди розробників Overwatch 2 розповіли, чого нас чекає в новій грі. В рамках панелі «Погляд за лаштунки» вони розповіли про нові картах, геройських місіях, прогресії, ворогів і другом. Ми зібрали для вас всю найважливішу інформацію і перевели її на російську мову.

нові карти

Одна з нових локацій, які побачать гравці в Overwatch 2 - це Рим. Карта поєднує в собі романтичну архітектуру старого світу і такі символічні місця, як Колізей і Сім пагорбів, разом з футуристичними технологіями сеттинга гри. За словами розробників, вони намагалися черпати натхнення з якомога більшої кількості джерел. Наприклад, один з художників оточення поїхав до Риму і повернувся з тисячами фотографій. Крім того, деякі зруйновані в реальному житті споруди були відновлені в Overwatch 2.

Ще одна представлена ​​карт - Нью-Йорк. Команда намагалася зробити це місто максимально автентичним, при цьому адаптуючи його в рамки всесвіту гри. Гравці побачать звичні об'єкти, включаючи невеликі магазини, пожежні машини, маленькі піцерії і інше.

Огляд новин по Overwatch 2 з BlizzConline: Нові карти, геройські місії, прогресія і інше 5225_1
Огляд новин по Overwatch 2 з BlizzConline: Нові карти, геройські місії, прогресія і інше 5225_2

PvP

Overwatch 2 вносить значні поліпшення в PvP, в тому числі зі зміною традиційних ролей і модернізацією різних механік, щоб перестрілки відчувалися по-новому. В одному з оновлень команда експериментує з концепцією пасивних навичок, заснованих на обраної ролі. «Пассівкі» бувають різних типів. Танки заповнюють менше заряду ультимативній здатності ворогам і мають підвищену стійкість до відкидання. Герої, що завдають шкоди, пересуваються швидше, що дозволяє їм краще фланговать. У героїв підтримки є автоматичне зцілення, що починає діяти після того, як вони не отримували утрати протягом певного часу - приблизно як у Ангела, але повільніше.

Крім пасивних навичок, в даний час вивчається зміна ролі танків в цілому, щоб вони стали більш агресивними, а не просто захищали союзників. Наприклад, у Рейнхардта з'являться два заряду «Вогненного удару» і можливість скасовувати «Ривок». Це оновлення все ще обговорюється і може в кінцевому результаті не потрапити в гру.

Огляд новин по Overwatch 2 з BlizzConline: Нові карти, геройські місії, прогресія і інше 5225_3

Команда старанно працювала над поліпшенням відчуття від боїв. Були доопрацьовані звуки, візуальні ефекти, анімації, щоб навіть атаки ближнього бою виглядали і відчувалися більш приємно і захоплююче. Одне з найбільших змін - нова система реверберації згортки, яка дозволила розробникам вловлювати акустику навколишнього середовища і відповідним чином налаштовувати звук гри. Незалежно від того, чи знаходяться гравці на вулиці в міській місцевості або слідують за союзниками через склад або в тісний тунель, зброя буде по-різному реагувати на навколишній простір.

Додатково до всього, розробники хотіли посилити інтуїтивний характер ведення бою, тому зосередилися не лише на звукових ефектах, а й рухах зброї під час стрільби, щоб гравці могли відчути кожен постріл.

героїчні місії

З моменту показу Overwatch 2 на виставці BlizzCon 2019 команда працювала над удосконаленням геройських місій за допомогою нових технологій, оновлених ворогів і розгалуженої системи прогресії. Героїчні місії розширюють можливості кооперативу, які гравці раніше могли оцінити в сезонних події Overwatch. Мета розробників з самого початку полягала в тому, щоб зробити якомога більше, давши гравцям сотні нових завдань по всьому світу. Герої привнесуть індивідуальність і легкий сюжет, а в місіях будуть задіяні різні типи ворогів, завдання, які потрібно буде виконати, і доповнення, вбудовані в існуючі розраховані на багато користувачів карти з новими маршрутами і місцями.

У першій демоверсії 2019 року розробники відчували, що бою не були достатньо захоплюючими. З тих пір вони наполегливо працювали, створюючи безліч ворогів і покращуючи систему прогресії. Blizzard досліджувала безліч можливостей добитися великої кількості контенту і для досягнення цієї мети компанія додала різні набори ворожих юнітів, з якими доведеться зіткнутися, і різні типи геройських місій.

Ведучий технічних художник по навколишньому середовищу на ранніх стадія зробив прототип піщаної бурі в Храмі Анубіса. Це не підходило для PvP, але відмінно вписався в PvE, так що було прийнято рішення додати погодні умови в різні місії. Наприклад, ви запускаєте завдання в сонячний день, а в середині проходження погода погіршується. Також одна і та ж місія може розгортатися днем, вночі, під захід, і вся ця інформація буде відображатися перед запуском, дозволяючи вам підібрати оптимальну команду. Наприклад, здатності Хандзо і Фатальний Вдови дозволять краще розгледіти ворогів під час вищезгаданої піщаної бурі.

Огляд новин по Overwatch 2 з BlizzConline: Нові карти, геройські місії, прогресія і інше 5225_4
Огляд новин по Overwatch 2 з BlizzConline: Нові карти, геройські місії, прогресія і інше 5225_5

В одному з режимів під назвою «Gather and Return» вам необхідно збирати каністри по всій карті і позбавлятися від них у зазначених місцях. Також будуть режими, в яких гравці зможуть випробувати нові механіки, такі як «Wall of Death», «Scavenger Hunt» і «Kill Quest», але про них поки немає подробиць.

прогресія

Під час BlizzCon 2019 була показана сама рання версія талантів, і з тих пір вона була значно поліпшена. Дана система стала більш глибокої і тепер дозволяє грати одним і тим же героєм абсолютно різними способами.

Кожен персонаж має власну багату древо прокачування. Підвищуючи рівень і вибираючи таланти, ви будете відчувати, як змінюється геймплей. Наприклад, у Солдата 76 є кілька варіацій біотичних поля, завдяки яким область зцілення буде слідувати за ним і відштовхувати ворогів. Найчастіше при виборі таланту сама здатність теж видозмінюється, даючи гравцям підказку з приводу того, як вона працює: заморожує ворогів, завдає електричний шкоди і так далі.

Огляд новин по Overwatch 2 з BlizzConline: Нові карти, геройські місії, прогресія і інше 5225_6

вороги

Команда Overwatch 2 відчувала, що противники Нуль-Сектора не були достатньо цікавими в збірці 2019 року, тому вони були перероблені. Тепер вороги краще реагують на постріл і навіть втрачають частини тіла при попаданні, але продовжують боротися. У більших ворогів є слабкі місця, які полегшать розправу над ними. Також при вбивстві ворог може відлетіти вбік, зачепивши всіх, хто знаходився поруч.

Розробники експериментують з елітними ворогами, які не просто мають додаткове здоров'я або шкоди, але змінюють озброєння, здатності і навіть поведінку. Наприклад, звичайний Omnic Guard стріляє повільно і падати при смерті, тоді як його елітний варіант буде стріляти чергами і спробує підібратися до вас ближче, щоб вибухнути, коли втратить здоров'я.

Огляд новин по Overwatch 2 з BlizzConline: Нові карти, геройські місії, прогресія і інше 5225_7

Зовнішній вигляд героїв

З виходом Overwatch 2 кожен герой отримає візуальне оновлення, що зберігає основні риси, але при цьому показує еволюцію в історії. Команда представила нові образи для чотирьох фаворитів фанатів. МакКрі постане в своїй знайомій ковбойському капелюсі, оновленої червоною серапе і нової технологічної одязі, а також з більш довгою бородою. Фарра одягнена в кольори, що нагадують оригінальні біло-сині кольори Overwatch і має прозорий козирок. Жнець виглядає більш жорстоким, ніж будь-коли, одягнений в більш захищену одяг і носить нову маску. Фатальна вдова отримала більше естетики кіберпанку, а її хвіст перетворився на величезну косу.

Огляд новин по Overwatch 2 з BlizzConline: Нові карти, геройські місії, прогресія і інше 5225_8

сюжет

Історія Overwatch отримає розвиток разом з виходом сиквела. Гравці дізнаються більше про другий повстанні омнік і новій команді за допомогою сюжетних місій, кінематографічних роликів, розгалуженої системи діалогів і нових багатих лором карт, які можна досліджувати. Overwatch 2 обіцяє перенести героїв в глобальне пригода, об'єднуючи історію з геймплеєм і розсуваючи межі ігрового оповідання з допомогою нових технологій і багатого вибору для гравців.

дата виходу

Як заявили розробники, вже зараз можна мережу і пограти в Overwatch 2, щоб весело провести час, але вони вважають, що гра ще не досить відполірована. Тому на даний момент Blizzard не готова оголосити точну дату релізу сиквела.

Читати далі