Hockeyspelare "Neman" förlorade "Gomel" i den första matchen i kvartfinalen

Anonim

"Neman" spenderade inte för framgångsrik regelbunden säsong, men i slutspelet kan allt sagt, återställa. Och inkluderar teamupplevelse och även vissa traditioner, vilka grodniner har i välstånd. Här är den första matchens första match, laget av Andrei Sidorenko spenderade på värd, även om han spelade en gäst.

Hockeyspelare

GRODNOTER Nästan tre gånger överförde "Trot" och skapade mycket mer än stunderna. De övergavs också. Dessutom frågade Zatzabilil sitt mål tonen i spelet. Han kom ut ganska nyfiken: Efter spark framåt "Neman" föll brickan i en häst som stod nära målet försvararen "Gomel" Popov. Han försökte sitt bästa för att undvika kontakt, men han blev bara värre - det visade sig "högsta".

Inspirerade gäster sprang att kasta den andra. Men mycket missade: de få insåg majoriteten. Detta är den mest framgångsrika för "neman" -perioden för detta möte som slutade med en rita.

Målet gav "lysy" krafterna, och under den andra perioden dikterade de redan till motståndarens skick. Men två Gomels mål visade sig vara inte mindre nyfiken än vad som helst av Zatzainil. Ursprungligen gav Boyko Pass på punkt, men tvättmaskinen från klubbens klubb "Neman" virvlade in i rutnätet. Och det andra målet för Rotna och demoraliserad gorodetsky alls: Gomel Sniper sköt bara en skiva från ett negativt hörn, och han kom in i gästerna till Cirera, för tredje gången var det bakom linjen av Grodno-porten.

Men även efter sådana effekter visade Nemman en chans under den tredje perioden då redaktionen var tvungen att kapitulera Grishchenko för andra gången. Det är sant att denna chans har försvunnit mindre än en minut. Cambovich ersatte klubben under Rakinsky. Gorodetsky i porten ändrade polerna, men huvuden på huvuden hade inte tid att komma ikapp, hockey.by skriver.

Gomel - Neman - 4: 2 (1: 1, 1: 0, 1: 1)

0: 1 - 07:14 Zatzainil GB

1: 1 - 10:11 Rainers (Rachinsky, Eliseenko) GB

2: 1 - 26:38 Boyko (Alekseev)

3: 1 - 38:05 Rainers (Nesterov)

3: 2 - 48:11 Livsmedel (kastanjer, Kolichy)

4: 2 - 48:52 Kambovich (Rachinsky)

Straff: 10 - 10

Kasta: 22 (4 + 11 + 7) - 19 (11 + 4 + 4)

Toppspelare: Rainers - S. Malyavko

Gomel: Grishchenko; Rachinsky - Alekseev, Husev - substory - Pechur; Sushko (A) - Voronov, Rights - Nesterov (K) - Boyko; Popov - Kovalev, Kambovich - Suslo (A) - Eliseenko; Voitovich - Kachelovsky - Bovink; Ivanov, Sekerin.

Neman: Gorodetsky (48:52), Poles (9:35); Palivko - Krykin, S. Malyavko (k) - Kastanjer - A. Malyavko; Romanovich - Nasyobullin, Kolichy - Zyubinski (A) - Zatzapilin; Wolves - Stepanov (A), Coffeetags - Zykov - Buinitsky; Azhgire - Apenka - Fursa; Vorono, Malashkevich.

Mars, 3: e. Gomel, Ice Palace. 2000 tittare. Hem - klockan 19:00.

Konto i serien upp till fyra vinster: 1-0.