Kamtses-ek talde lehiaketa irabazi zuen X Errusiako Neguko Landa Jokoetan

Anonim
Kamtses-ek talde lehiaketa irabazi zuen X Errusiako Neguko Landa Jokoetan 3402_1

Perm-ean, X errusiar neguko landa kirol jokoak amaitu ziren. Txapelketaren emaitzen arabera, ekaitz taldea irabazle bihurtu zen talde lehiaketan.

Lehiaketak Martxoaren 17tik martxoaren 19ra egin ziren, Errusiako Federazioko 44 eskualdeetako 689 pertsonek parte hartu zuten, 31 domina multzo jokatu zuten lehiaketa banakakoan eta taldeko txapelketan 7 kiroletan eski lasterketetan, poliatilan, xakean, zuzentzaileetan , militante eta mekanisten triatloia, eta kirol familiak lehiaketak egiten ditu.

Orotara, Perm lurraldearen taldeak 1896 puntu irabazi zituen, 7 diziplina irabazi ditu: eski lasterketak, kirol familiak eta xake txapelketa. Zilarrezko Kamsyty-k irabazi zuen zuzentzaileetan (Yakuts 1. postua) eta Troyboard Doyarov (1. postua Novosibirstsev-en).

Kontuan izan Chudues mekanisten triatloiaren eta Udmurten Polyatlonen onena dela.

Taldearen bigarren postua Chelyabinsk eskualdeko taldearengana joan zen (1780 puntu lortu ditu), Kurgan eskualdeko ordezkarien artean hirugarren postua (1492 puntu).

Aspaldi prestatzen aritu gara, familia osoak entrenatu zituzten, dardoak jotzen zituzten, zaldia keinu egin eta kuboak jantzi zituzten kulunkan. Asko gustatu zitzaigun landa-jokoetan parte hartzea. Hau da kirol jaialdi handiak izateaz gain, beste eskualde batzuetako mutilek ere ezagunak, Andrei Silin-eko Plikamye taldeko partaideak, kirol familien lehiaketetan irabazi zuten emaztearekin eta alabarekin batera (2010-2011 nesken taldea) ). Familia Lehiaketan ere Bachers familia irabazi zuen (Taldeko mutilak 2010-2011)

Emaitzarekin batoi konbinatuak 00: 32: 14,9 Permak 00: 14,9 Permak irabazi zituen: Veronica Lopatina (Zilarrezkoa ere badu emakumezkoen lehiaketa batean), Andrei Ponomarev eta Andrei Romanov (gizonezko kreditu liderra).

X Errusiako neguko landa-kirol jokoen aisialdian, martxoaren 20an jarraituko dute hiriko esplanadan, non 25 prikami nekazari eta fabrikatzaile baino gehiagok aurkeztuko dituzte beren produktuak azokan landa dibertsioan. Hemen, guztiek beren indarra eta arintasuna probatu ahal izango dituzte joko eta lehiaketetan, eta Perm Bogati Errusiako 5 erregistro ezartzen saiatuko da aldi berean Errusiaren indarrean.

Gogoratu lehen aldiz Errusiako neguko landa-joko guztiak 2003an egin zirela. Perm eskualdeak dagoeneko onartu du lehiaketa horien finala 2015ean Tchaikovsky-n. Orduan, Prikamye taldea ere taldearen sailkapenaren irabazlea bihurtu zen.