MHK "Ryazan-Airborne" beat begian "aurrerapenak"

Anonim
MHK

Lasterketa jarraituz lehenik eta behin, Gazte Hockey Ligako MHC Ryazan-Airborne-ren ohiko txapelketako txapelketako ohiko txapelketan. Hurrengo partidan, "paratroopers", "klasean" erritmoa "deitzen dena" - 3: 1.

Partidaren gogokoena dena argi zegoen - "Ryazan-Airborne" 2. postura doa, "aurrerapenak" 12an. Talde taldeen azken kontuak nabarmentzekoak ziren: "Paratroopers" -k 13 pila bota zituen serov eta Perm, bere gunean beirak MHC Lipetsk-en 3:10.

Baina jabeen porrota itxaroten zutenak oker egin ziren. Azken bi egunetan akatsak eta "Hoode Beat" lanak egin zituzten, zaleen aurrean birgaitzea bilatzen dute. "Zuriko urdina" ere esan zitzaion hirugarren laguntzailearekin, beraz, ez zuten aurkaria umiliatu nahi, eta nahi den emaitza lortzeko hainbeste indar lortu nahi izan zuten.

Lehenengo aldian, Ryazan-Airborne nagusi izan da, baina egun bakar bat bakarrik behar izan du. 4 minutuko 5x3 gehienetan, Danil Volontsevich-ek egin du.

Atsedenaldiaren ostean, "aurrerapenak" berdindu zuen jokoa, eta skirmishes-en skirmishek zertxobait jo zuten Ryazarrek jokoan. Glazevtsy gastuak berdinak ziren (22 minutu - Yegor Kamynin) berriro ere, eta "paratroopers" berriro sartu ziren gehienetan - 28. minutuan, jaurtiketa zehatzak DENIS Nazarov defendatu zuen. Bitxia da Sasovoko jaioterria Ryazanera itzuli zela (2018/19 denboraldian HC Ryazan defendatu zuen), 3 puck botatzen ditu partida bakoitzean 3 bileretan.

36. minutuan, azken hau, azken sirena bihurtu zen, "margotu" du "Margotu" Danil gor gorra eta Cyril Zatonsky, klasikoki "defendatzailearen aurka" azken emaitza zehatza betetzeko.

Cyril Terekhin-en "Ryazan-Airborne" golkulakoa izango dugu, 34 jaurtiketatik 33 bere atean. Denboraldiko aurreko jokoetan, "paratroopers" atezainaren hirugarren atezainak izotzez bakarrik joan ziren hiru partidatan, 15 minutu eta erdi bakarrik jokatuz.

MHK "Ryazan-Airborne" txapelketako mahaian dagoen 2. postuan irentsitakoa - 26 puntuko 46 puntu. Penzak "dieselista" garrantzitsuak bi puntu gehiago ditu "paratroopers" erreserban jokatzerakoan. Ryazantsev (Bobrov) jazarle talde bat (AK59 "," Dynamo-576 "," Dynamo-Junior "," Loco-Junior ") moteldu egin da eta 9-11 betaurreko ditu. Urtarrilaren 31rako MHC Ryazan-Airborne-ko hurrengo partida Lipetsk MHC bisitatzen ari da.