"Ez nuen nire aukera erabili" - Italiako Media Resproched Miranschuk jokoan Udine-n

Anonim

Alexei Miranschuk-ek "Atalants" -ren konposizio nagusian estreinatu zuen A serieko partidan ez zen ikusgarriena.

Jokatzeko ordua izan zenean, Txapelketa Nazionalaren 10. txandaren topaketa geroratu zuen Udinese-rekin, ez zuen ekintza eraginkorrekin ohartu, eta ondoren Yosipe Elchick ordezkatu zuen. Esloveniako izarren irteerak ere ez zuen "Atalanta" irabazten lagundu - Bergamasci-k 1-1eko berdinketarekin konformatu behar izan zuen.

Edizio italiarrek gehienbat kritikoki erreakzionatu zuten Alexeyren hitzaldian Dacha Arenan.

- 5.0 Miranschuk zailtasun handiz sartu zen jokoan, bere emanaldian lehen zatia kolorerik gabea izan zen. Ezkerreko hegaleko erasoan zaila zen. Levshoy izanik, Alexey-k ziurrenik nahiago luke erdigunera aldatzeko eskubidea jokatu, baloia hanka sendo baten azpian lan eginez. Jokoaren bigarren erdiaren hasieran, aukera izan du berdinketa lortzeko, baina bere ordezkoa denboraren ordua izan da.

- 5.0 "Carpe Diem". Ez nuen nire aukera Gasperini-k eman zion aukera, Miranschuk-en eginkizun optimoaren bila. Jokoan gutxi inplikatu zen eta ez zuen horrelako partiduetan behar izan duten zehaztapenik eman.

Calcio d'Angolo - 5.0 Lehen zatian ez zen nabaritzen, askotan joka da. Seguruenik eragozpenak izan zituen, ezkerreko hegaletatik erasoan.

Miranchuk-ek ez zuen jokoan eraginik izan, ezin izan du eginkizun erabakigarria jokatzeko une egokia aurkitu.

A-ren "atalanta" oinarritzat hartutako estreinaldia, zalantzarik gabe, Mistchuk-en aktiboari ez zaio inposatzen. Lerrokatzea, penaltiaren lerrotik kolpe bakarra gogoratzen dut, eta ondoren, baloia Udineseko atea gainditu zuen.

La Gazzetta Dello Sport - 5.0 Txapelketa Nazionalean "Atalants" hasierako hamaikakoan bere lehen partidan, Miranchuk ez zuen konbentzitu. Erasoan ezkerrera jokatu zuen, posizio zabalean jokatuz. Nekez ordenatu zuen 1-1 puntuan une arriskutsua.

Miranchuk ezin izan da ahaleginean ukatu, baina bere jokoan nolakotasunak baino miliziak gehiago zeuden, eta aldi berean huts egin zuen "Udinese"

Tuttosport - 6.0 hitzordua izan da atsedenaldiaren ostean. Lehen zatian ezegonkorra zen.

Lehertu egin ziren, baina aktibatuta dagoenean arriskutsua zen. Bigarren zatian, helburu eder bat lortzeko gertu zegoen, baina zehaztasun pixka bat.