HC "Ryazan" St. Petersburgoko SKA- "Neve" galdu da

Anonim
HC
Argazkia - Ska Neva

Bigarren txandaren 21. partidan 17. porrota HC "Ryazan" izan da. San Petersburgoko "herritarrek" galdu zuten "SKA-" Neve "1: 2. Baina, marrazteari esker, maletetan puntuazio puntu batekin osatu zuten, eta posizioak mantendu zituzten "kanporaketako eremuan".

Ska- "Neva" HC Ryazan lehiakide zuzenetako bat da, "Army Team" filmaren garaipena izanez gero, txapelketako mahaian gure taldearekin harrapatuta. Baina lehen bi aldiak interesgarriagoak ziren. "Urdina zuria" izan zen, maizago jaurtitzen zen helburua, baina erasoen azken fasean egindako gaitasunak ez zuten beste talde bat.

Markagailuaren hasierako kontua 43. minutuan bakarrik aldatu da: Stanislav Kondratyev-ek Nikita Gromov-en jaurtiketaren azpian bota du. Garbigailua Yaroslav Ascarov-en atezainaren atezainaren erdian itsatsita dago eta, hori nabaritu gabe, Hockey Shell-ek zalantzan jarri zuen Ate zinta berak.

Baina HC Ryazan-en musika ez zen luzea jokatu. 50 minututan, Daniel Ogirchuk-ek "Inprimatutako" atezainaren "herritarrak" Dmitry Godesa. Garai nagusia amaitu arte, garaipena lortu zuten biak bai beste batzuk biak, baina - 1: 1 - bilkura ordu gehiagotan isuri zen.

SKA- "Neva" aldia gehiagoren artean hasi zen gehienetan - gonbidatuak desagertu egin ziren. Baina "armada" izan zena zenbakizko bihurketa batekin, konposizio berdinak egin zituzten. Artem Nikolaev bileraren 64. minutuan sartu zen eremuan eta indar handiz egin zen urruneko izkinan - 1: 2.

"Joko ona izan zen, baina: ez duzu puntuatzen - puntuatzen zaituzte. Bi momentu bikain izan genituen hirugarren aldiaren amaieran eta ordutegian. Horiek konpondu behar ziren. Printzipioz, mutilak ondo jokatzen zuten, burujabe. Galdetu genuen guztia egin zuten. Nonbait ez da zortea. Dedikazioagatik mutilei esker, esan zuen Sergey Ryazanek, HC Ryazan-eko entrenatzaile nagusia.

Mugako taldeen posizioa "playoff zona": 10. Toros - 52 puntu (44 joko), 11. HC Rostov - 51 (44), 12. HC Ryazan - 51 (45), 13. HC "Tambov" - 50 (43), 14. "Izarra" - 50 (43), 15. Ska- "Neva" - 50 (45), 16. "Chetmet" - 49 (43), 17. "Dynamo" Mo - 49 ( 43), 18. Lada - 46 (43).

WHL HC "Ryazan" txapelketako hurrengo partidaren hurrengo partida San Petersburgoan ere gastatuko da - otsailak 3 "herritarrak" Dynamo-rekin aurkitzen dira.