"Neman" derhjemme lavede en lys jagt til Shakhtar i tredje periode, men gav plads til en puck

Anonim

Den første gode chance for at gribe initiativet i kampen fik gæster. I starten af ​​det femte minut af mødet blev Eduard Nasybullin Defender fjernet. Men den "rød-sorte" overlevede i mindretal og næsten straks åbnet scoren.

I et hurtigt angreb af værterne gav Christian Dzibinski et pas bag Porten til Lonely Artem Lefseh, der sendte pucken i bunden i venstre hjørne af porten - Sergey Stepanov havde ikke tid til at arbejde som skjold.

En sådan ændring af begivenheder suled de store problemer "Shakhtar", fordi det viskøse og forsigtige spil "Neman" ikke bidrager til et stort antal chancer for modstanderen. Heldigvis for afdelinger Faykova lykkedes de hurtigt at genvinde. Ukorrekt PAS Defender Grodno Nikita Kratskina i sin zone førte til kontraangreb, som et resultat af, at vaskemaskinen var på Hook of Denis Belousov. Den unge angriber af gæsterne vil ikke tænke uden at tænke, sendte det til det øverste hjørne af porten for Vitaly Cowance - 1: 1.

Bogstaveligt talt i den næste ændring blev forsvareren af ​​Nemman fjernet af fodbrættet, Danila Palivko og Soligarcs tog hurtigt fordel af fordelen. Alexander Lain skød bunden af ​​venstre cirkel af dråber, og den romerske Malinovsky var på FAFOX i FAFOX, 1: 2. Med en sådan konto sluttede den første periode.

På den 22. minut modtog en beskytter af "Red-Black" Artem Wolves en dobbelt straf for spillet med en højhøjde, Vladimir Dzhig led. I de fleste gæster blev gæsterne forladt af den tredje vaskemaskine: Nikita Remezov, på grund af porten, forsvandt på Valery Bochkarev, der slog fægten, skriver hockey.by.

"Neman" havde flere gode muligheder for at nærme modstanderen før pause, men tog ikke fordel af de to fjernelse af "minearbejdere". Også en god chance blev bygget af det fjerde led af grodnians i slutningen af ​​perioden - Paul Gagray gav et lovende pas til den fjerne bar, men Igor Kozychy blokerede ikke overførslen.

Alt blev meget trist for ejerne, da i det 47. minut af væske med overførslen af ​​romersk krikunenko øgede kløften til tre skiver.

Men "Red-Black" gik ikke til knockdown. Allerede i den næste ændring returnerede Lefty Gitter af Jibinsky - nu modtog polen vaskemaskinen i en ideel position før porten og skåret baglænden. I samme angreb, minerens forsvarer Sergei Stankevich, som tillod "Neman" til at fremskynde Cambake. Krykin faldt fra den blå linje, og på udvælgelsen var hurtigere, at alt viste sig for at være Egor Stepanov - 3: 4 i 12 med en lille minutter indtil slutningen af ​​perioden.

I den resterende tid af værterne var ikke tæt på kontoen, men Shakhtar overlevede. Det hele sluttede med en uselvisk blok glide af Stankevich i de sidste sekund.

Soligorgans udvundet en tung sejr og nærmer sig scoren til "ungdom", som tabte point i en duel med Orsha "lokomotivet".

"Neman" forbliver på den sjette position, hvor sikkert og vil møde slutningen af ​​den faste sæson.

Neman - Shakhtar - 3: 4 (1: 2, 0: 1, 2: 1)

1: 0 - 06:39 Lefty (Dzibinski, Zatzapilin)

1: 1 - 09:34 Belousov (Bochkarev)

1: 2 - 11:03 R. Malinovsky (Liquid, Tireless), GB

1: 3 - 22:41 Bochkarev (Karaban, Remezov), GB

1: 4 - 46:00 Væske (Krikunenko, Ivanov)

2: 4 - 46:23 Dzibinski (Lefty, Zatzapilin)

3: 4 - 47:21 E.STPANOV (Coffeeplates, Krykin), GB

Straffe: 10 - 8

Kast: 33 (9 + 10 + 14) - 37 (10 + 13 + 14)

Topspillere: Dzibinski - Væske

Neman: Coward (59:20); Palivko - Krykin, S. Malyavko - E.STPANOV (K) - BuyNitsky; Volkov - Romanovich, Lefty - Dzubinski - Zatzainil; NASYBULLIN - BOZHKO, KAFKEN - ZYKOV - VARVONCHIK; Kolichy - Malashkevich - er enig i; Fursa, A. Malinovsky.

Shakhtar: S.Stpanov; Gudsøsten (K) - Sergeev, Karaban - Levko - R. Malinovsky; Stankevich - Shuttyau, Jig - Remezov - Dadon; Sushko - Borisov, Ivanov - Krikunhenko - Væske; Belousov - Bochkarev - Antonovich; Emigue.

4. februar. Grodno, Ice Palace. 741 Viewer. Begyndende - 19:00.