"Miranchuk ble til et spøkelse" - italiensk media kritiserte Alexey

Anonim

Etter å ha vunnet "Lazio" i kvartfinalen i Italia Cup i midten av forrige uke, "Atalanta" kunne ikke gjenta suksess på et søndagsmøte med samme rival allerede i serien A.

Jan Piero Gasperini overrasket ikke det forutsigbare utseendet på Alexei Miranchuk i startlisen av Bergamascus italienske pressen, og slipper russerne fra de første minuttene av spillet.

Den angripende midtbanespilleren i det russiske landslaget denne gangen var merkbar på banen og klarte ikke å skape et enkelt lite skarpt punkt på porten Pepe Raire. Miranchuk forlot plenen i det 53. minutt, da hans lag brente 0-2. Erstatt Alexey Croat Mario Palishech reduserte gapet i kontoen, men 10 minutter før slutten av spillet "Lazio" igjen fikk en komfortabel fordel med to mål og brakte møtet til den endelige seieren 3-1.

Italia Aviser og elektroniske medier er helt verdsatt av talen til den russiske midtbanespilleren, og setter den "fem" på en 10-punkts skala.

Hasperini fra de første minuttene av kampen DoChesed Alexei til venstre flankangrep, men den russiske var nesten tapt der. På slutten av første omgang flyttet Atalanta Mentor Mirachuk til høyre, og i denne posisjonen handlet han med samme suksess.

Miranchuk tok uventet et sted i startlinjen "Atalants" i stedet for pessin. I forsvaret måtte han trene mot Millovich-Savich, og denne duellen, tilsynelatende, banket ham ut av sin styrke. "Miste lavere!", "Gasperini ropte Alexei, men det var vanskelig å forsvare seg selv.

Treneren stoler på Miranschuk, som allerede snakker om mange ting, men han var forventet å være mer i en spiller rolle som hadde blitt påført. Likevel var Alexey helt usynlig først til venstre, og deretter på den høyre flanken på angrepsteamet.

La Gazzetta dello sport - 5,0 spilte for frivolous og aldri funnet øyeblikket å ta det.

Han gikk igjen rundt banen som et spøkelse. Det er vanskelig å forstå hva som er problemet med denne fyren, fordi den har alle kvaliteter og ferdigheter til å leke godt.

Han kom nesten ikke inn i kampen, lenger enn en gang følelsen oppstod at han ble oppløst på banen.

Miranchuk ligger fra de første minuttene på venstre flank, forble Miranchuk utenfor teamet som angriper spillet. Før du fullførte første omgang, endret GASP sin posisjon, hvor den russiske så litt mer aktiv, men dette var ikke nok.

Miranchuk opplever problemer med søket etter en passende posisjon på feltet. Etter å ha spilt en avgjørende rolle i kampen til den italienske koppen, ble det i dag til et spøkelse. På en eller annen måte manifesterte seg bare på slutten av første halvår, da Raina tok ballen uten problemer etter hans slag. Litt kreativ og mange unøyaktige handlinger.

I motsetning til kampen på onsdag, hadde denne gangen ingen innflytelse på spillet. Sjelden rushed ballen, var lite involvert i teamets angripende handlinger.

Alle handlinger og bevegelser i Miranschuk på feltet var forutsigbare for rivaler.