Grodno "Neman" for femte gang i sesongen tapt til Zhlobin "Metallurg"

Anonim

Det er klart at statusen til den siste kampen "regelmessig", som ikke lenger er i stand til å påvirke turneringsposisjonen, pålagt sitt merke på tegningen av spillet. Kanskje lagene prøvde å spille nøye, et sted for å beskytte lederne. Men alle ønsket å gå til neste stadium i godt humør. Men fordi alle ønsket å vinne.

Grodno

Grodnots først så frisk ut. De tok pucken under kontroll, sirklet på Karnukhovs port. Det var ikke nok nøyaktige kast. På grunn av hastigheten, tjente gjestene snart flertallet. Utmerket sjanse til å komme frem. Men kontoen ble åpnet av eierne. Voytekhov grep en neakkurat pass på blå og sendte Solomonov til Randevo med en fei. Eugene savnet ikke, skriver hockey.by.

Grodno

Andrei Sidorenkos avdelinger var fortsatt sint, tjente et "dobbelt" flertall, men Karnaukhov fikk ikke å hack porten. Videre, etter en stund, var "Neman" selv i minoriteten. Kazyanin avlyst vaskeren på porten til coward, Stepanova måtte foli. Ironisk nok var det i en minoritet "Nemman" var den mest realistiske sjansen til å kaste en sjanse, men Carnukhov savnet ikke.

Grodno

Den andre perioden begynte på samme ordning. Gjester angrepet, og forlatt Metallurg. "Neman" angrepet, men han skiller seg fra en Casyanin - et holling-klikk fra venstre sirkel. Og på ekvator, designet Treti Solomonov en dobbeltseng, og sendte gjester til Nokdown.

I den tredje perioden kom grodnots ut i det rette humøret. RAISSED Vaskemaskinen, låst "ulvene" i sonen. Og ... krenket reglene på porten Karnukhov - to minutter opptjent buyNitsky. Men ulykken hjalp: Dzibinski ragged øyeblikket, løp bort til målet for eierne og fratatt Karnukhov Shatauta.

Grodno

Og så var det en kompromissløs kamp, ​​utveksling av fjerning og selvfølgelig det endelige angrepet uten målvakt. Men kontoen endret ikke lenger.

1: 0 - 07:11 Solomonov (Vothekhov) GM

2: 0 - 23:37 Kazyanin (Filyaev, Cheevach)

3: 0 - 31:39 Salomo (Cheevach, Voronov)

3: 1 - 43:40 Dzibinski (Kolichy) GM

Straff: 12 - 6

Kast: 24 (4 + 11 + 9) - 36 (12 + 12 + 12)

Toppspillere: Solomonov - Gorodetsky

Grodno

Metallurg: Carnukhov; Falls - Cheevach, Al-Mikhov - VoyTekhov - Solomonov (k); Eronov - Sokolovsky, Efimenko - Kalere - Poplar; Volchenkov - Koplets, Astanok - Pinchuk - Polishchuk; Kazyanin - Filyaev - E. Voronov; Sitt.

Neman: Coward (33:20), Gorodetsky (25:48); Romanovich - Nasybullin, Coffeeplates - Zykov - Zatzainil; Palivko - Krykin, Kolichy - Dzibinski (K) - venstre-sha; Volkov - E. Stepanov, Malashkevich - kastanjer - Buinitsky; Bozhko, enig - Apenka - Fursa.

22. februar. Zhlobin, ispalasset "Metallurg". 478 seere. Hjem - kl 19:00.