Hockey-spillere "Neman" Lost "Gomel" i den første kampen i kvartfinalen

Anonim

"Neman" brukte ikke for vellykket vanlig sesong, men i playoffs kan alt sies, tilbakestilles. Og inkluderer teamopplevelse og til og med visse tradisjoner, som grodniner har i velstand. Her er den første perioden av den første kampen, laget av Andrei Sidorenko tilbrakte på verten, selv om han spilte en gjest.

Hockey-spillere

Grodnots nesten tre ganger overførte "trav" og skapt mye mer enn øyeblikkene. De forlot også. Videre spurte Zatzapilil sitt mål tonen til spillet. Han kom ut ganske nysgjerrig: Etter å ha sparket fremover "Neman", falt vaskemaskinen inn i en hest som står i nærheten av målet forsvareren "Gomel" Popov. Han prøvde sitt beste for å unngå kontakt, men han gjorde bare verre - det viste seg "øverste".

Inspirerte gjester kjørte for å kaste den andre. Men aloogisk savnet: De få realiserte flertallet. Dette er den mest vellykkede for "Neman" -perioden for dette møtet som ble avsluttet med uavgjort.

Målet ga de "lysy" styrkene, og i den andre perioden dikterte de allerede til motstanderens tilstand. Men to Gomels mål viste seg å være ikke mindre nysgjerrige enn forfatterskapet til Zatzainil. I utgangspunktet ga Boyko pass på punktet, men vaskemaskinen fra klubbens klubben "Neman" whirled i rutenettet. Og det andre målet med Rotna og Demoralisert Gorodetsky i det hele tatt: Gomel Sniper skjøtet bare en disk fra et negativt hjørne, og han kom inn i gjestene til Cirera, for tredje gang var det bak linjen i Grodno-porten.

Men selv etter slike konsekvenser av skjebnen, kom Nemman en sjanse i den tredje perioden da redaksjonen ble tvunget til å kapitulere Grishchenko for andre gang. Sant, denne sjansen har forsvunnet mindre enn et minutt. Cambovich substituert klubben under Rakinsky. Gorodetsky i porten endret polene, men hodene på hodene hadde ikke tid til å fange opp, hockey.by skriver.

Gomel - Neman - 4: 2 (1: 1, 1: 0, 1: 1)

0: 1 - 07:14 Zatzainil GB

1: 1 - 10:11 Rains (Rachinsky, Eliseenko) GB

2: 1 - 26:38 Boyko (Alekseev)

3: 1 - 38:05 Rains (Nesterov)

3: 2 - 48:11 Matvarer (kastanjer, Kolichy)

4: 2 - 48:52 Kambovich (Rachinsky)

Straff: 10 - 10

Kast: 22 (4 + 11 + 7) - 19 (11 + 4 + 4)

Toppspillere: Rainers - S. Malyavko

Gomel: Grishchenko; Rachinsky - Alekseev, Husev - Signory - Pechur; Sushko (A) - Voronov, rettigheter - Nesterov (k) - Boyko; Popov - Kovalev, Kambovich - Suslo (A) - Eliseenko; Voitovich - Kachelovsky - Bovink; Ivanov, Sekerin.

Neman: Gorodetsky (48:52), poler (9:35); Palivko - Krykin, S. Malyavko (K) - kastanjer - A. Malyavko; Romanovich - Nasyobullin, Kolichy - Zyubinski (A) - Zatzapilin; Wolves - Stepanov (A), Coffeetags - Zykov - Buinitsky; Azhgiire - Apenka - Fursa; Vorono, Malashkevich.

Mars, 3. Gomel, ispalass. 2000 seere. Hjem - kl 19:00.

Konto i serien opptil fire gevinster: 1-0.