Anonim
Gratis bryting: Den nye kapteinen til Yakutia National Team ble mesteren i Fjernøsten 20693_1
Ny kaptein NureGun Sergin på toppen trinns sokkel

På den andre dagen i Championship of the Far Eastern Federal District i Ulan-Ude, ble 13 Yakut-idrettsutøvere i fire vektkategorier publisert på en bryttende teppe. I går (12. februar) vant våre gutta syv medaljer, denne gangen var prisen så mye, men mer med en gylden fargetone.

Vi vil minne om at konkurrentene er kvalifiserte, de tre øverste vinnerne faller på Pre-Air Championship of Russland, som vil bli avholdt i samme by fra 11. mars til 14. Konkurransen er mer som Matchie-møtet i Yakutia - Buryatia.

New Captain of the National Team of Yakutia, to-time mester av Fedo Nuregun Sergin (92 kg) for tredje gang det vant denne ærverdige tittelen. Han begynte med tidlige seire over Amurchanin Dmitry Eremenko og Tsadashi Dugarov, og en annen begravet idrettsutøver Baras Bazarov med en poengsum på 5: 0 ble beseiret i finalen. I tre møter scoret Nuregun 25 poeng og ga ikke et enkelt punkt.

Vinnere i vekt opp til 65 kg

I kategorien opp til 65 kg, vinneren av det russiske studentmesterskapet i Russland-2020 Konstantin Kaprov fra Churakpchinsky Regional Center for sportstrening. I foreløpige kamper spilte han Baligto Hydapova (Buryatia) 11: 1, Kammerat for National Team of Peter Pavlov (8: 0) og Solbon Tumenbayarova (Buryatia) 5: 0. I finalen under angrepet av Konstantin kunne ikke motstå Erdham Budajanayev. Ser på kontoen 12 poeng, Yakutann Stewed fienden!

Mer enn alle deltakerne samlet i vektkategorien på opptil 61 kg - 17, hvorav våre fem. Fire internasjonale sportsmestere kjempet i denne vekten. Det beste resultatet fra Yakut-fighters viste en representant for det republikanske senteret for sportstrening av samlinger av Rs (I), "International" Nurtegun Alexandrov. Anti-mesterkirken i Baljalimaev fra Trans-Baikal-territoriet kjemper ikke mot fjorårets mester, deretter CountryMan Biyaman Yakovlev (3: 2).

I det semifinale møtet møtte Nurtun med mesteren til den internasjonale turneringen "Dmitry Korkin" og vinneren av Russian-2020-mesterskapet, Buryat Zharkal Damdinov. Den første perioden endte med en score på 0: 3 til fordel for eieren av teppet, i andre tre minutter var det mer aktivt enn Damdinov, som feiret seier med en score på 4: 1.

NureGun Alexandrov, vunnet Ananda Dashiev (Buryatia), tok det tredje stedet, også en bronse medalje ble tildelt Semyon Vladimirov.

Vinnere i vekt opp til 97 kg

Vi gledde veteranen til Yakut-teamet, mesteren til den internasjonale turneringsserien i Grand Prix av Dmitry Korkina 2011, 31 år gamle Kuzma Sivtsev (97 kg). Han viste alle at det fortsatt er pulver i pulveret. Den senior treneren til Norma Ulus vant fra hans "yngre brødre" Harskhan Nikolayev og Andrei Aronov, og i kampen for "gull" mot ham på grunn av skaden kom ikke ut for å bekjempe mesteren Buryatia Alexey Anchik. Så Yakutanin ble en syv-time-mester i Fjernøsten!

I Piggy Bank of the Team of Republikken Sakha, til 14 medaljer, i morgen 14. februar, Idrettsutøvere av vektkategorier opp til 70, 74, 79 kg, inkludert Master of Sports of International Class Viktor Seedadin og Herman Ustinov, kommer inn