"Neman" hjemme gjorde en lys jage for Shakhtar i den tredje perioden, men ga vei til en puck

Anonim

Den første gode sjansen til å gripe initiativet i kampen mottok gjestene. Ved starten av det femte minuttet av møtet ble Eduard Nasybullin Defender fjernet. Men "rød-svarte" overlevde i minoriteten og åpnet nesten umiddelbart poengsummen.

I et raskt angrep av vertene ga Christian Dzibinski et pass bakporten til Lonely Artem Lefseh, som sendte pucken på bunnen i venstre hjørne av porten - Sergey Stepanov hadde ikke tid til å jobbe som skjold.

En slik begrunnelse sulte de store problemene "Shakhtar", fordi det viskøse og forsiktige spillet "Neman" ikke bidrar til et stort antall sjanser til motstanderen. Heldigvis for Wards Faynykova klarte de å raskt hente. Unøyaktig PAS Defender Grodno Nikita Kratskina i sin sone førte til motangrep, som et resultat av hvilket vaskemaskinen var på kroken til Denis Belousov. Den unge angriperen av gjestene vil ikke tenke uten å tenke, sendte den til det øverste hjørnet av porten til Vitaly Cowance - 1: 1.

Bokstavelig talt i neste forandring ble forsvareren av Nemman fjernet av fotbrettet, Danila Palivko og Soligarcs tok raskt fordel av fordelen. Alexander-vælne skutt bunnen av den venstre sirkelen av dråper, og den romerske malinovsky var på FIFOX i FIFOX, 1: 2. Med en slik konto endte den første perioden.

På 22. minutt mottok en beskytter av "Red-Black" Artem Wolves en dobbel straff for spillet med en høy-smugpinne, Vladimir Dzhig led. I de fleste gjester ble gjestene forlatt av den tredje vaskemaskinen: Nikita Remezov, på grunn av porten, forsvant på Valery Bochkarev, som slo The Coward, skriver Hockey.by.

"Neman" hadde flere gode muligheter til å nærme motstanderen før pause, men tok imidlertid ikke fordel av de to fjerningene av "gruvearbeidere". Også en god sjanse ble bygget av den fjerde linken av grodnians i slutten av perioden - Paul Gagraray ga et lovende pass til langt baren, men Igor Kozychy blokkerte ikke overføringen.

Alt ble veldig trist for eierne, da i det 47. minutt med væske med overføring av romersk Krikunenko økte gapet til tre skiver.

Men "rød-svart" gikk ikke til knockdownen. Allerede i den neste endringen returnerte Lefty the DEBTS of JibInsky - nå fikk polen vaskemaskinen i en ideell posisjon før porten og kuttet backloggen. I samme angrep, minerens forsvarer Sergei Stankevich, som tillot "neman" for å øke hastigheten på cambake. Krykin droppet fra den blå linjen, og på utvalget raskere viste alt seg å være Egor Stepanov - 3: 4 i 12 med små minutter til slutten av perioden.

I den gjenværende tiden på vertene var ikke nær kontoen, men Shakhtar overlevde. Alt endte med en uselvisk blokkslip av Stankevich de siste sekundene.

Soligorgans minnet en tung seier og nærmet seg poengsummen til "Ungdom", som mistet poeng i en duell med orsha "lokomotivet".

"Neman" forblir på den sjette posisjonen, hvor sikkert og vil møte slutten av den vanlige sesongen.

Neman - Shakhtar - 3: 4 (1: 2, 0: 1, 2: 1)

1: 0 - 06:39 Lefty (Dzibinski, Zatzapilin)

1: 1 - 09:34 Belousov (Bochkarev)

1: 2 - 11:03 R. Malinovsky (flytende, utrettelig), GB

1: 3 - 22:41 Bochkarev (Karaban, Remezov), GB

1: 4 - 46:00 Væske (Krikunenko, Ivanov)

2: 4 - 46:23 Dzibinski (Lefty, Zatzapilin)

3: 4 - 47:21 E.Stpanov (Kaffeplater, Krykin), GB

Straff: 10 - 8

Kast: 33 (9 + 10 + 14) - 37 (10 + 13 + 14)

Toppspillere: Dzibinski - Væske

Neman: coward (59:20); Palivko - Krykin, S. Malyavko - E.Stpanov (k) - buyNitsky; Volkov - Romanovich, Lefty - Dzubinski - Zatzainil; Nasybullin - Bozhko, Coffeemen - Zykov - Varvonchik; Kolichy - Malashkevich - er enig i Fursa, A. Malinovsky.

Shakhtar: S.Stpanov; Godaressen (k) - Sergeev, Karaban - Levko - R. Malinovsky; Stankevich - Shunstyau, Jig - Remezov - Dadon; Sushko - Borisov, Ivanov - Krikunhenko - Væske; Belousov - Bochkarev - Antonovich; Emigue.

4. februar. Grodno, ispalass. 741 Viewer. Begynn - 19:00.