Anonim

Siste sesong, begge lagene i mesterskapet endte med fettete tegninger. Et skap på søndag begynte moro: Det aller første øyeblikk brøt Shakhtar-angriperen Darbo gjennom operasjonsområdet og slo Dudar-porten i nærheten av baren.

Fjerning, straff og 0: 3: Nemmans fotballspillere tapt til Shantor i den første kampen i Cup-finalen 16339_1

Men videre kampen "Zabuxov", begynte rivalene å være forsiktig og først og fremst spillet fra forsvaret. Ofte eide ballen, angrep posisjonelt, og den "grønne og gule" var mer forventet å kotratka.

Et godt øyeblikk oppsto fra "Neman" fotballspillere på 32. minutt. Stepanov hang til venstre, og Zubovich klarte å justere ballhodet - på måleren over porten.

I det 3. minutt spilte han i sin straff i sin straff, ved å trekke ut ballen rett på beinet av darbo. Angrepet av "gruvearbeidere" slo hardt og nøyaktig, men The Twarre reagerte sterkt og oversatt ballen på hjørnet.

I nesten et responsangrep var øyeblikket også "neman" - Zubovich slo seg fra en gunstig posisjon ekstremt unøyaktig. Kort tid før pause igjen, viste målvakten "Nemman" en utmerket reaksjon: Etter frysingen av straffen og innvirkningen fra flere meter av lederen av Kendesh, Dudar, lagret portene.

Den andre halvdelen begynte igjen rolig, selv til den 59. minutt av kampen. I et raskt spilt angrep gikk Darbo allerede til Randevo med en målvakten "Neman", og jeg hadde ikke noe igjen, bortsett fra folk i området av mitt straffområde.

En kontroversiell episode der dommeren fullstendig mottok siden av eierne. LeggGille viste et rødt kort og pekte på det elleve meter punktet.

Kendesh fra det punktet rolig og trygt slå Dudar - 1: 0.

I ca 15 minutter kom spillet, det virket som alle lagene arrangere, men fordelen av en eierspiller hadde påvirket. Trejdhodovka of Kendesh-Runners-Darbo endte skuddet i sistnevnte. Mørk-skinnet angriper rolig katn ballen forbi målvakten "neman" og doblet fordelen av Shakhtar.

Etter et par minutter, torturere å score målet om prestisje fra siden av Nemman viste seg å bli mislyktes. I en rask kontring har Darbo allerede gjort en assistent og gått bort til Ubaidullayeva. Det bare katn ballen i vinkelen, setter den endelige 3: 0 til fordel for eierne.

Det ser ut til at deltakeren i World Cup-semifinalen i dette paret allerede er kjent og responskampen i Grodno (tidligere 6. april) blir ikke mer enn formalitet.

Vi håper at i mesterskapet for Nemman, vil starten bli mer vellykket. På søndag 14. mars vil "Vitebsk" fotballspillere komme i Grodno. Begynnelsen av kampen klokka 17.00.

Post-kamp-kommentaren av Nemman's Chief Coach of Igor Kovalevich: "Før fjerning gjorde jeg det bra, utført godt innhold. Utførte hva de ble unnfanget før spillet. Spill en halv mot en gruvearbeider er vanskelig. Kanskje to mål viste seg i raske motangrep, den andre og tredje. Kan det koste å lukke, men hva er det. Selv om det selvsagt er ganske tydelig at brudd på reglene var før straffen, som er fanget på fotografiet. Men dette livet forbereder vi seg på spillet med Vitebsk i mesterskapet og håpet dør sist, vi vil fortsette å forberede seg på svaret. "