KAMTSY won de teamwedstrijd op X All-Russian Winter Rural Games

Anonim
KAMTSY won de teamwedstrijd op X All-Russian Winter Rural Games 3402_1

In Perm, eindigde het competitieve deel van de X all-Russian Winter Rural Sports Games. Volgens de resultaten van het kampioenschap werd het stormteam de winnaar in de teamwedstrijd.

Competities werden gehouden van 17 maart tot 19 maart, 689 mensen uit 44 regio's van de Russische Federatie hebben deelgenomen aan hen, die 31 een reeks medailles speelde in de individuele competitie en het teamkampioenschap in 7 sporten in ski-racing, polyatlon, schaak, checkers , triatlon van militanten en mechanisten en wedstrijden sportfamilies.

In totaal heeft het team van het perm-territorium 1896 punten opgedaan, met 3 van 7 disciplines: ski-racing, sportfamilies en schaaktoernooi. Silver Kamsytsy gewonnen in de dammen (1e plaats in Yakuts) en Troyboard Doyarov (1e plaats in Novosibirstsev).

Merk op dat de klusjes worden erkend als het beste in de triatlon van de mechanisters en de polyatlon van Udmurt.

De tweede plaats van het team ging naar het team van de regio Chelyabinsk (scoort 1780 punten), de derde plaats onder vertegenwoordigers van de regio Kurgan (1492 punten).

We hebben al heel lang voorbereid, ze trainden het hele gezinskiën, speelde darts, kreunde het paard en droegen emmers bij de rocker. We vonden het leuk om deel te nemen aan landelijke games. Dit is niet alleen een groot sportfestival, maar ook nieuwe kennissen met de jongens uit andere regio's, zeiden de deelnemer aan het Prikamye-team Andrei Silin, samen met zijn vrouw en dochter die won in wedstrijden van sportfamilies (groep meisjes 2010-2011 ). Ook won in de familiewedstrijd de familie Bachers (Group Boys 2010-2011)

De gecombineerde baton in ski-races met het resultaat 00: 32: 14.9 Perm Atleten gewonnen: Veronica Lopatina (ze heeft ook zilver in een individuele vrouwenwedstrijd), Andrei Ponomarev en Andrei Romanov (mannelijke kredietleider).

Het vrijetijdsgedeelte van de X all-Russian Winter Rural Sports Games zal doorgaan op 20 maart in de stedelijke Esplanade, waar meer dan 25 prikami-boeren en fabrikanten hun producten op het Fair Rural-plezier zullen presenteren. Hier zal iedereen hun kracht en behendigheid in games en competities kunnen testen, en Perm Bogati zal proberen 5 records van Rusland in de kracht van Rusland tegelijk vast te stellen.

Bedenk dat voor het eerst de all-Russian Winter Rural Games in 2003 plaatsvond. Perm-regio heeft de finale van deze wedstrijden in 2015 in Tchaikovsky al aanvaard. Dan werd het PRIKAMYE-team ook de winnaar van het klassement.