Nizhny Novgorod Atleten won 27 medailles op het FDO FloaBing Championship

Anonim
Nizhny Novgorod Atleten won 27 medailles op het FDO FloaBing Championship 11900_1

Atleten van Nizhny Novgorod won 27 medailles van verschillende waardigheid op het kampioenschap en het kampioenschap van het Federaal district Wolga, het ministerie van Relaties van de City Administration-rapporten.

Deelname aan de wedstrijden die de dag eerder in Saransk zijn gepasseerd, nam deel 80 Nizhny Novgorod-zwemmers en batches. Een totaal van 672 atleten van 14 regio's van Rusland verzamelden zich tot de concurrentie.

Op het account van Nizhny Novgorod Atleten 27 Medailles en twee weigsten in ontspannen zwemmen tussen mannen op een afstand van 4 × 100 meter van Freestyle, het team inbegrepen: Artem Tikhomirov, Daniel Labutin, Ivan Balenkov, Valery Golubev. Op een afstand van 4 × 200 meter per freestyle in het nationale team: Ivan Balenkov, Yuri Zezhov, Nikolai Plystoves en Daniel Labutin.

Het grootste aantal medailles op individuele afstanden bracht de teams de sterkste Nizhny Novgorod-atleten Elena Bogomolov en Oleg Kostin. De eerste nam het eerst het "goud" in het kampioenschap en het kampioenschap voor 50 meter per messing, eerste plaats in het kampioenschap 100 meter van Messing en de tweede in het kampioenschap, de eerste plaats op 200 meter van Messing in het kampioenschap en De tweede in het kampioenschap, de derde plaats in het kampioenschap op een afstand van 200 meter in het kampioenschapscomplex zwemmen.

In rekening van OLEG Kostina vijf medailles. De atleet won in het kampioenschap op een afstand van 50 m messing, 100 meter van messing, 50 meter door batterefly, werd een zilveren medaille op een afstand van 200 meter en een bronzen medaillewinkel op een afstand van 100 m vlinder.

Bovendien werden vijf andere Nizhny Novgorod-atleten de winnaars en prizemen op individuele afstanden. Mikhail Dorinov won de hele reeks medailles in het kampioenschap in de afstanden van messing. Anastasia Korzunin nam de tweede plaats in het kampioenschap op een afstand van 50 meter door batterfly. Denis Shilov twee keer in het kampioenschap hield de derde prijs in de afstanden van 100 meter en 200 meter door messing. Ivan Balenkov op een afstand van 200 meter complex in het kampioenschap won "zilver". Anna Kuznetsova steeg naar de tweede stap van het voetstuk in het kampioenschap op een afstand van 50 meter van Butterfly.

Bronzen medailles in het kampioenschap wonnen Matvey Fedorov 50 meter op zijn rug en Alexander Sorokin 100 meter bij Messing. Drie medailles wonnen Nizhny Novgorod-zwemmers in ontspannen zwemmen. Op een afstand van 4 × 100 meter, Denis Dogadov, Oleg Kostin, Mikhail Dorinov en Artem Tikhomirov namen de eerste stap van het voetstuk.

In ontspannen zwemmen van 4 × 200 meter freestyle bij vrouwen "brons" uit het team van Nizhny Novgorod: Anna Kuznetsova, Elena Bogomolov en Elizabeth Nedomnov.

In het ontspannen zwemmen van 4 × 100 meter complex tussen vrouwen. De derde plaats is gemaakt door Niza Scheglov, Elena Bogomolov, Maria Vasilyeva, Anastasia Korzunin.

De beste resultaten van het wedstrijdsysteem ontwikkeld door de internationale zeilfederatie werden getoond door Nizhny Novgorod-atleten - Oleg Kostin en Elena Bogomolov.

Twee Nizhny Novgorod-atleet vervulde de norm van de Master of Sports of Russia - dit is Artem Tikhomirov en Daria Mochalov.

"De wedstrijden waren gekwalificeerd voor het kampioenschap van Rusland, het Russische kampioenschap tussen junioren en junioren, jongens en meisjes en de III-fase (finale) van de V Summer Games of Jeugd van Rusland," zei fysieke cultuur en sport in de afdeling City.