Kamtsy gañou a competición do equipo en X All-Russian Winter Rural Games

Anonim
Kamtsy gañou a competición do equipo en X All-Russian Winter Rural Games 3402_1

En Perm, a parte competitiva dos X todos os xogos de deportes rurais rusos rusos terminaron. Segundo os resultados do campionato, o equipo de Storm converteuse no vencedor na competición do equipo.

As competicións celebráronse entre o 17 de marzo ao 19 de marzo, 689 persoas de 44 rexións da Federación Rusa participaron neles, o que xogou 31 un conxunto de medallas na competición individual eo campionato de equipo en 7 deportes en Ski Racing, Polyathlon, Chess, Checkers , Triatlón de militantes e mecanistros, e concursos de familias deportivas.

En total, o equipo do territorio de Perm gañou 1896 puntos, obtendo 3 de 7 disciplinas: carreiras de esquí, familias deportivas e torneo de xadrez. Silver Kamsytsy gañou nos damas (primeiro lugar en Yakuts) e Troyboard Doyarov (primeiro lugar en Novosibirstsev).

Teña en conta que os chudues foron recoñecidos como os mellores do triatlón dos mecanistros e o poliatlón de Udmurt.

O segundo lugar do equipo foi ao equipo da rexión de Chelyabinsk (1780 puntos marcou), o terceiro lugar entre os representantes da rexión de Kurgan (1492 puntos).

Estivemos preparándonos por moito tempo, adestraron a todos os esquí familiares, xogaron dardos, gemían do cabalo e usaban cubos no rockeiro. Gustáronnos realmente participar nos xogos rurais. Este non é só un gran festival deportivo, senón tamén os novos coñecidos cos mozos doutras rexións, dixo o participante do equipo de Prikamye Andrei Silin, xunto coa súa esposa e filla que gañou en competicións de familias deportivas (Grupo de Nenas 2010-2011 ). Tamén na competición familiar gañou a familia Bachers (Group Boys 2010-2011)

A batuta combinada en razas de esquí co resultado 00: 32: 14.9 Perm Atletas gañou: Veronica Lopatina (tamén ten prata nunha competición de mulleres individuais), Andrei Ponomarev e Andrei Romanov (líder de crédito masculino).

A parte de lecer dos x All-Russian Winter Sports Sports Sports continuará o 20 de marzo na explanada urbana, onde máis de 25 agricultores e fabricantes de Prikami presentarán os seus produtos na Fair Rural Diversión. Aquí, todos poderán probar a súa forza e axilidade en xogos e competicións, e Perm Bogati intentará establecer 5 rexistros de Rusia na forza de Rusia á vez.

Lembre que por primeira vez os xogos rurales de inverno ruso tiveron lugar en 2003. A rexión de Perm xa aceptou a final destas competicións en 2015 en Tchaikovsky. Entón o equipo de Prikamye tamén se converteu no vencedor da clasificación do equipo.