MHK "Ryazan-Airborne" Beat no "progreso" dos ollos

Anonim
MHK

Continuando a carreira en primeiro lugar no Campionato regular da National Youth Hockey League MHC Ryazan-Airborne. No próximo partido, "Paratroopers", que se chama, "na clase" Beat "Progress" - 3: 1.

Co favorito do partido todo estaba claro - "Ryazan-Airborne" vai a 2º lugar, "progreso" o día 12. As últimas contas dos equipos de equipos foron destacados: "Paracaidistas" Colocou 13 pilas en Serov e Perm, Glazers no seu sitio deu paso a MHC Lipetsk 3:10.

Pero os que esperaban a derrota dos propietarios, confundíronse. Os últimos dous días realizáronse traballos sobre erros e "beatros", buscando rehabilitar diante dos fanáticos. "Branco-azul" tamén se dixo ao terceiro partido asistente, polo que non querían humillar ao adversario e unido ao logro do resultado desexado exactamente as forzas que se requiren.

No primeiro período, Ryazan-Airborne dominou, pero levou só un día - no minuto 4 máis 5x3 realizou a Danil Volontsevich, recibindo unha excelente transferencia ao bar de Mikhail Kuzyk.

Despois do descanso, o "progreso" nivelou o xogo e as escaramuzas das escaramuzas un pouco eliminou a Ryazans da rutina do xogo. Os Glazovtsy Gastos foron iguais (22 minutos - Yegor Kamynin), beneficiáronse de novo e "Paracaidistas" de novo marcou na maioría - no minuto 28, o tiro preciso defendeu a Denis Nazarov. É curioso que o nativo de Sasovo regresase a Ryazan (defendeu a HC Ryazan na tempada 2018/19), ela arroxa 3 pucks en 3 reunións en cada partido.

No minuto 36, o último como resultou á Siren Final, o obxectivo neste xogo "pintou" Danil Sordo e Cyril Zatonsky, que cumpría clásicamente a saída "Dous contra o defensor" cun elenco preciso deste último.

Notaremos o golkaper "Ryazan-Airborne" de Cyril Terekhin, que reflectiu 33 dos 34 disparos na súa porta. Nos xogos anteriores da tempada nominalmente, o terceiro porteiro "Paratroopers" foi sobre xeo só en tres partidos, xogando un total de só 15 minutos e medio.

MHK "Ryazan-Airborne" tragado no segundo lugar da táboa do torneo - 46 puntos en 26 partidos. O principal "diéselista" de Penza ten dous puntos máis ao xogar na reserva de "paracaidistas". Un grupo de perseguidores de Ryazantsev (HC "Bobrov", "AK59", "Dynamo-576", "Dynamo-Junior", "Loco-Junior") retardaron e ven con 9-11 espectáculos. O seguinte encontro no MHC Ryazan-Airborne para o 31 de xaneiro está a visitar Lipetsk MHC.