"Fíxose un dos principais actores" - medios italianos sobre o xogo de Miranschuk con "Cagliari"

Anonim

Alexey Miranchuk estivo moi debutada na Copa italiana, converténdose nun dos actores máis vivos do Atalanta no partido con Cagliari.

Bergamasci gañou o 3-1, e agora xogarán un torneo nos cuartos de final co vencedor da parella de Lazio - "Parma" e o ruso que marcou un gol e demostrou a alta intensidade a 70 minutos, o que lle deu a Hasperini, premiado Estimacións gratuítas dos medios italianos.

Alexey Miranschuk, a aparición de que Atlantants no corazón era a intriga principal antes do inicio do xogo, non enganou ás expectativas, cre que Calciomercato.

O ruso perturbou repetidamente a garda brillante da porta "Cagliari" Vicario, e ao final, o seu próximo intento despois de que a transferencia de Muriel converteuse no obxectivo. Gasperini foi capaz de asegurarse de que este tipo teña todas as calidades necesarias. Deixando o campo durante 70 minutos, Mirchuk recibiu merecido aplausos de socios e persoal de coaching, enfatiza a publicación, premiada alexa alta estimación de 7,5.

Coa tecnoloxía, Mirchuk non ten problemas que corren aos ollos. Será un xogador moi útil na segunda parte da tempada, prevé Tuttosport, expoñendo Alexey 7.0.

Miranschuk desde o primeiro minuto converteuse nun dos principais actores do partido, notas Tutto Mercato Web.

Xa ao comezo do xogo, o ruso marcou, pero o obxectivo foi cancelado por mor da offside, con todo, ao final do primeiro semestre, o seu apelido aínda estaba iluminado no marcador despois dun golpe preciso do pé esquerdo, Corrixe a web de Mercato Tutto, un discurso de avaliación de Alexei a "Seven".

Tutto Atalanta tamén expón Miranschuk 7.0, chamándoo a mellor reunión do xogador.

Sempre que Alexei recibiu o balón, o perigo de "Cagliari" Gates veu del. Ten un golpe para os grandes xogadores, a edición cre.

A Gazzetta Dello Sport únese aos colegas, apreciando o traballo do mediocampista ruso a 7.0, aínda que Muuriel aínda recoñece o mellor xogador do partido.

Mirchuk estaba inexorablemente en relación cos rivais, trouxo a "Atalanta" por diante, despois de que ás veces arranxou a revolución na defensa do "Cagliari", destaca os medios deportivos máis populares de Italia.

No primeiro semestre, Alexey foi preto do gol varias veces, pero só 43 minutos do partido confirmou o seu home de puntuación renome en xogos de estrea en todos os torneos, afirma a división italiana Eurosport, premiando ruso "Seven". Hasperini aprecia ese xogo, engade Eurosport Italia.

Miranschuk - un debut home, vén o ruso Calcio Atalanta.

Tras destacar os obxectivos nos seus primeiros partidos en Bergamasco na Champions League e a Serie A, Alexey simplemente non podía ser, senón repetila na Copa. Pero no canto de Miranschuk, non me acordo de que non me lembro de nada, excepto por unha folga moi lonxe, resume a publicación.