Maz otti kuudennen lopullisen paikan Dakarissa

Anonim
Maz otti kuudennen lopullisen paikan Dakarissa 8713_1

Valko-Venäjän miehistö oli Alexei Vishnevskin suuntaan otti kuudennen sijan rallin kaikkien vaiheiden tuloksista "Dakar-2021". Racing Daisiesin nuorin pilotti, tämä on maailmankuulu Marathonin puheenvuoro, kertoi OJSC: n "MAZ" lehdistöpalvelussa.

Tänä vuonna MAZ-Sportavto "-ryhmä näytti kaksi Dakarin miehistöä: ensimmäinen oli johtava rallin alussa, mutta sitten tuli alas kilpailusta, ja toinen epäonnistui ensimmäisenä päivänä, mutta sitten ratsasti vakaasti johtajien tahtiin.

"Olemme iloisia siitä, että he pääsivät maaliin. Ensimmäisenä päivänä hän korosti meitä 17. sijalle, ja vain koko kilpailun aikana pääsi kuudenteen paikkaan. Mutta olemme iloisia siitä, että olen valmis niin vaikeassa maratonissa. Tällä kertaa Dakarissa oli paljon hiekkaa, monet miehistöt lävistivät pyörät. Olemme erittäin tyytyväisiä tuloksenne ", sanoi Alexey Vishnevskyn lentäjä.

Viimeinen sisäänkirjautuminen, odotetusti, ei vaikuttanut Leaderin pöytään. Alexey Vishnevsky valmistui vaiheessa neljäs. Noin 4 minuuttia vietti vähemmän radalla Tšekin Martin Macik, joka oli nopein tänä päivänä. Yleensä koko jalusta oli Kamaz Riders, ja Dmitry Sotnikov -miehistö tuli mestari. Valkovenäjät antoivat hänelle 2 tuntia 18 minuuttia.

Yhteensä maratonissa vain kuorma-autojen luokassa läpäisi 42 miehistöä. Ja vain puolet heistä onnistui ajaa koko reitin "Dakar": joka toinen laukaus kilpailusta.

Alexey Vishnevskille tämä on paras tulos Dakarin puheista. Vuosi aiemmin hän tuli kahdeksanteen, vuonna 2019 - 11.00 ja vuonna 2018 - 14.. Nuori Valko-Venäjän lentäjä vie vuosittain enemmän ja korkeampia asemia.

"Dakar-2021", kuten viime kerralla, kulki Saudi-Arabiassa. Kilpailu alkoi ja päättyi samaan kaupunkiin - Jeddahiin. Suurin osa reitistä juoksi Arabian niemimaan Luoteisosaan ja oli hiekka- ja kivihuonealueiden yhdistelmä.

Auto.Onliner Telegramissa: sisustus teillä ja vain tärkeimmät uutiset