"Miranchuk muuttui aaveiksi" - Italian media arvosteli Alexeyä

Anonim

Voitti "Lazio" Italia Cupin neljänneksen viime viikon puolivälissä "Atalanta" ei voinut toistaa menestystä sunnuntaikokouksessa samalla kilpaileella jo sarjassa A.

Jan Piero Gasperini Yllättynyt ei Alexei Miranchukin ennustaminen Bergamascuksen italialaisen lehdistön aloituskohtelussa, vapauttaa venäläisen pelin ensimmäisistä minuuteista.

Venäjän maajoukkueen hyökkäävä keskikenttäpelaaja oli tällä kertaa havaittavissa ja ei luonut yhden pienen terävän pisteen Pepe Rairen portilla. Miranchuk lähti nurmikolle 53 minuuttia ottelusta, kun hänen tiiminsä poltettiin 0-2. Korvattu Alexey Croat Mario Palaitket pienensivät aukkoa tilille, mutta 10 minuuttia ennen pelin päättymistä "Lazio" sai jälleen mukavan edun kahdesta tavoitteesta ja toi kokouksen lopulliseen voittoon 3-1.

Italian sanomalehdet ja elektroniset tiedotusvälineet ovat täysin yhtä suuret arvostettavat Venäjän keskikenttäpelaaja, jossa se "viisi" 10 pisteen mittakaavassa.

Hasperini ottelun ensimmäisistä minuuteista Doched Alexei vasemmalle sivuhyökkäykseen, mutta venäläinen menetti lähes siellä. Ensimmäisen puoliskon lopussa Atalanta mentor muutti Mirachukin oikealle ja tässä asemassa hän toimi samalla menestyksellä.

Mirancuk otti yllättäen paikan käynnistysvalikoimiin "Atalits" Pessinin sijaan. Puolustautuessa hänen oli työskenneltävä Millovich-Savichia vastaan ​​ja tämä kaksintaistelu, ilmeisesti, koputti hänet hänen voimastaan. "Lose alempi!", "Gasperini huusi Alexei, mutta oli vaikea puolustaa itseään.

Valmentaja luottaa Miranschuk, joka jo puhuu monista asioista, mutta hänen odotettiin olevan enemmän roolin pelaajan, joka oli aiheuttanut. Kuitenkin Alexey oli täysin näkymätön ensin vasemmalla, ja sitten hyökkäysryhmän oikealla puolella.

La Gazzetta DELLO SPORT - 5.0 pelasi liian kevyesti ja ei koskaan löysi hetki ottamaan sen.

Hän taas käveli kentällä kuin aave. On vaikea ymmärtää, mikä on tämän kaverin ongelma, koska sillä on kaikki ominaisuudet ja taidot hyvin.

Hän tuskin tuli otteluun, lisäksi kun tunne syntyi, että hänet liuotettiin kentälle.

Sijaitsee vasemmalta vasemmalla minuutilla, Miranchuk pysyi ulkopuolella hyökkäävän pelin ulkopuolella. Ennen ensimmäisen puoliskon päätyttyä Gasp muutti asemaansa, jossa venäläinen katsoi hieman aktiivisempaa, mutta tämä ei ollut tarpeeksi.

Mirancukilla on ongelmia etsimällä sopiva asema kentällä. On ollut ratkaiseva rooli Italian Cupin ottelussa, tänään muuttui haamuksi. Jotenkin ilmestyi vain ensimmäisen puoliskon lopussa, kun Raina otti pallon ilman ongelmia hänen iskunsa jälkeen. Vähän luovia ja monia epätarkkoja toimia.

Toisin kuin keskiviikkona oleva ottelu, tällä kertaa ei ollut mitään vaikutusta peliin. Harvoin ryntäsi palloa, oli vähän mukana tiimin hyökkäävissä toimissa.

Kaikki Miranschukin toimet ja liikkeet kentällä olivat ennustettavissa kilpailijoille.