Helmikuu Datewalk: 4 - Eddie Irvine, 1999

Anonim

Harvat ihmiset muistavat Eddie Iquine. Ja irlantilainen muuten tuli melkein mestari vuonna 1999 Ferrarin pyörässä numerossa "4".

Irvine teki debyyttinsä Formula 1: ssä vuoden 1993 lopussa ja erottui itselleen, että hän ylitti Arston Sennan kilpailun johtajan, joka oli jäljessä hänen takanaan ympyrään, josta henkilökohtainen kokous, jossa oli kolmipäiväinen mestari, joka tapahtui Korkeat värit. Seuraavat kaksi vuodenaikaa Eddie käytti Jordaniassa, mutta oli aina Rubensin Barrichellon varjossa.

Vuonna 1996 Benettonin Michael Schumacher siirtyi Ferrariin ja Barbricho tarjottiin tulla kumppaniksi. Tuolloin brasilialaiset kieltäytyivät, mutta Irvine, joka oli hakijoiden jonossa, sopivat. Kolme vuodenaikaa irlantilainen oli Schumacherin uskolliset kuoret, jotka pelaavat tiimin etuja. Tänä aikana hän nousi 14 kertaa Podiumiin, mutta ei voittanut mitään kilpailua.

Vuoden 1999 kausi alkoi Iquinein odottamattomalla voittolla. Todellinen, Schumacher ja molemmat McLaren-lentäjät, jotka johtavat kilpailussa. Sitten kaikki putosi paikalleen: Michael voitti pari kilpailua ja johti taistelun otsikon Mick Hakkisen ja irishman lähti taustalle. Tilanne on muuttunut dramaattisesti Yhdistyneen kuningaskunnan kahdeksannessa vaiheessa, jossa Schumacher lensi radan ja sain jalkojen murtumat. Ferrari ei ollut mitään, miten panostaa Eddie.

Hakkinen, joka oli johtava mestaruuskilpailu, kauden toisella puoliskolla putosi mustaksi raita: auto kieltäytyy, sitten joukkueen kumppani valitsee radalla, se on väärä. Ja Irvine ja Ferrari käyttävät taitavasti kilpailijoiden epäonnistumista ja rekrytoitiin lasit. Eddie voitti Itävallassa ja Saksassa. Muuten, Hokkkenheimissa hän tunsi ensimmäisen kerran ensimmäisen pilottien tilan, kun hän itse asiassa esitteli Mika Salon voiton, joka on suunniteltu korvata loukkaantuneen Schumacherin.

Eddie Irvain, Ferrari F399, Australia Grand Prix

Ennen Penultimate Stage Malesiassa, Schumacher palasi, kuka pelasi täydellisesti toisen ohjaajan roolia - seuraavan irvainin voitto! Todellinen, scuder-lentäjät, jotka tekivät kaksinkertaisen, hylkäävät teknisten määräysten rikkomisen, kilpailun voittaja ilmoitti Hakkisen, joka automaattisesti tuli mestari. Kuitenkin Ross Brown, tuolloin Italian tiimin tekninen johtaja onnistui osoittamaan, että Malesian suurimman prixin hallinnon oli kokoonpanokäyrät - voitto palautettiin Ferrariin. Otsikon kohtalo oli päättää Japanissa, jossa Irvini ajoi mestaruusjohtajaa etua 4 pistettä.

Koko kilpa-viikonloppu Japanissa, Irvine katsoi riippumatta ja jopa onnistui rikkomaan auton käytännössä. Kilpailussa hän aloitti viidennen, mutta melko nopeasti meni kolmanteen asemaan. Tämä ei kuitenkaan riitä, koska kilpailu oli johtava Hacquinen. Schumacher käveli lähellä McLaren Pilot, mutta ei uskalla hyökätä. Tai ei halunnut?

Toinen ja kolmas paikka taataan Ferrari-voiton konstruktori Cupissa. Henkilökohtaisessa luotossa Irvine menetti Hakkisen vain kaksi pistettä. Tällaisen tuloksen jälkeen Eddie ei enää halunnut pelata toista roolia Schumacherissa ja hyväksynyt kutsun tulla uuden Jaguar-tiimin ensimmäinen pilotti. Kolmen vuoden ajan Irishman nousi kahdesti palkintokorokkeelle ja sen jälkeen, kun ura on valmis, se oli mukana kiinteistöissä, sai huomattavaa pääomaa ja tuli Pohjois-Irlannin rikkaimmista ihmisistä.

Eddie Irvainin kauden tulokset: 16 Alkaa, 9 Podiums, 4 voittoa, paras lähtökohta - 2., 1 paras ympyrä, 74 pistettä, toinen paikka mestaruuskilpailussa.

Helmikuu Datewalk: 4 - Eddie Irvine, 1999 2650_2