Anonim
Vapaa paini: Yakutian kansallisen joukkueen uusi kapteeni tuli Kaukoidän mestari 20693_1
Uusi kapteeni nuregun-sergin yläreunassa jalusta

Ulan-UDE: n kauko-itäisen liittovaltion mestaruuden toisena päivänä 13 Yakut-urheilijaa neljässä painoluokassa julkaistiin paini matolla. Eilen (12. helmikuuta), kaverit voittivat seitsemän mitalia, tällä kertaa palkinnot olivat yhtä paljon, mutta enemmän kultainen sävy.

Muistutamme, kilpailut ovat päteviä, kolme parasta voittajaa kuuluu Venäjän esilääkäriin, joka pidetään samassa kaupungissa 11.-14. Kilpailu on enemmän kuin Yakutia - Buryatia-kokous.

Yakutian kansallisen tiimin uusi kapteeni, kaksi kertaa Fedo Nuregun Sergin (92 kg) kolmannen kerran, se voitti tämän arvoisan nimen. Hän alkoi varhaisilla voitoilla Amurcanin Dmitry Eremenko ja Tsadashi Dugarov ja toinen Buryat Athlete Baras Bazarov, jossa oli 5: 0 pistettä. Kolme kokousta Nuregun teki 25 pistettä ja ei antanut yhden pisteen.

Voittajat paino 65 kg

Arvioinnissa enintään 65 kg, Venäjän Venäjän opiskelija-mestaruuskilpailu Venäjän - 2020 Konstantin Kaprov Churakpchinsky-aluekeskuksesta urheilukoulutusta. Alustavissa taisteluissa hän soitti Baligto Hydapova (Buryatia) 11: 1, toveri Peter Pavlovin kansalliselle tiimelle (8: 0) ja Solbon Tumenbayarova (Buryatia) 5: 0. Lopullisessa Constantinin hyökkäyksessä ei voitu vastustaa Erdham Budajanayev. Etsitkö tilille 12 pistettä, Yakutann haudutettu vihollinen!

Enemmän kuin kaikki osanottajat kokoontuivat painotuoteryhmään asti 61 kg - 17, joista viisi. Neljä kansainvälistä urheilukeskuksesta taisteli tässä painossa. Yakut Fightersin paras tulos osoitti R: n (I) republikaanien keskusyksikön edustajan Rs (I): n, "kansainvälinen" Nuregun Alexandrov. Baljalima-kirkko Balalimavesta Trans-Baikalin alueelta ei taistellut viime vuoden mestaria vastaan, sitten Countryman Biyaman Yakovlev (3: 2).

Semifinaalisessa kokouksessa Nuregun tapasi kansainvälisen turnauksen "Dmitry Korkin" ja Venäjän 2020 -mestaruuden voittajan kanssa Buryat Zharkal Damdinov. Ensimmäinen ajanjakso päättyi 0: 3: n puolesta maton omistajan hyväksi, toisella kolmen minuutin aikana oli aktiivisempi kuin Damdinov, joka juhli voittoa 4: 1.

Nuregun Alexandrov, voitti Ananda Dangerevin (Buryatia), otti kolmannen paikan, myös pronssimitali sai Semyon Vladimirov.

Voittajat paino 97 kg

Olemme tyytyväisiä Yakut-tiimin veteraanin, kansainvälisen turnauksen sarjan mestari Dmitry Korkina 2011, 31-vuotias Kuzma Sivtsev (97 kg). Hän osoitti kaikille, että jauheessa on edelleen jauhetta. Norma Ulusin vanhempi valmentaja voitti "nuoremmilta veljestään" Haryskhan Nikolayev ja Andrei Aronovista ja taistelussa "kultaa" häntä vastaan, koska vahinko ei tullut taistelemaan Champion Buryatia Alexey Anchikistä. Joten Yakutaninista tuli seitsemän kertaa Kaukoidän mestari!

Sakhan tiimin säästöpankassa, 14. mitali, huomenna 14. helmikuuta, pauluokkien urheilijat jopa 70, 74, 79 kg, mukaan lukien Master of International Class Viktor Semadin ja Herman Ustinov tulee sisään