Anonim

19. helmikuuta tennisisti Daniel Medvedev tuli ensimmäiseksi venäläiseksi 16 vuotta, mikä pystyi antamaan Australian avoimen turnauksen lopulliseksi. Ratkaisevassa ottelussa Medvedev tapaa maailman Novak Djokovichin ensimmäinen maila. Vuonna 2005 Australia Avoin voittaja oli legendaarinen tennispelaaja Marat Saftin.

Kokoa sinulle valikoima tosiseikkoja urheilijasta, joka on jo luonut tarinan venäläiselle tennistä.

5 Tosiasia Tennispelaaja Daniel Medvedev - Grand Slamin turnauksen hopeamitalisti 16438_1

Biografia tennisisti Daniel Medvedev

Daniel syntyi vuonna 1996 Moskovassa. Hänen perheensä oli kaukana urheilusta: Isä työskenteli rakennusalan yrityksessä, ja äiti toi lapsia. Pienille Daniille etsit eri osat, joten hän maalasi maalausta, uintia ja shakkia, ja 6 vuoden kuluessa hän meni tennikseen.

Medvedev vieraili tavallisessa koulussa, lopetti sen ulkoisesti palkkaluokan 9 jälkeen. Hän ei pitänyt tennistä sitten kutsua, vaikka hän oli sitoutunut iloisesti. Usein haastattelussa hän valittaa, että jos hän tiesi hänen potentiaalinsa, hän olisi kouluttanut itsepäisesti. Isä Medvedev toivoi, että poika sai hyvän urheilijan. Siksi hän päätti lähettää Danielin 16 vuoden kuluttua Ranskaan, jossa koko perhe muutti myöhemmin. Vaikka kaveri tuli Mgimoon, oli välttämätöntä jättää opinnot täysin antautumiseen urheiluun.

Medvedev nuoruudessaan. Kuva: Instagram Daniel Medvedev

Medvedev suuressa tennisissä

Vuodesta 2014 lähtien venäläinen on aloittanut ammattimaisen uran tennistä: ansainnut ensimmäiset nimikkeet ja on jo tehnyt vuoden myöhemmin ATP Challenger Elite -turnauksessa. Toisen vuoden kuluttua Daniel oli pätevyys Grand Slamin turnauksen pääverkoston, maailman suurimman tenniskilpailun. Ja tammikuussa 2017 hän asetti 65 paikkaa tennispelaajien sijoituksessa ja jopa voitti maailman kolmannen makin Wimbledonissa.

Suurin nimi ATP Medvedevin voitti Sydneyn vuonna 2018, kun hän oli 22 ja onnistui toistamaan menestystä kahdesti vuodessa. Turnauksessa Sveitsissä Daniel menetti Roger Federerin, joka on yksi maailman tunnetuimmista tennispelaajoista. Vuoteen 2019 mennessä venäläinen oli maailman 16 maila, ja vuoden 2020 loppuun mennessä hän onnistui ottamaan 4 riviä tennispelaajien sijoituksessa.

Daniel Medvedevin henkilökohtainen elämä

Daniel yrittää olla hakea henkilökohtaista elämää. Hänen Instagramistamme opimme, että syyskuussa 2018 urheilija naimisissa. Hänen vaimonsa on nimeltään Daria, mutta Medvedev ei jakaa tietoja siitä, että se suojaa kielteisesti huomiota sosiaalisiin verkostoihin. On tunnettua, että hän on myös tennispelaaja.

Daniel itse toimii itseään ja osallistuu psykologiin liiallisen tunteen vuoksi.

Medvedev hänen vaimonsa Daryan kanssa. Kuva: Instagram Daniel Medvedva

Daniel Medvedev Australiassa auki

Australia Avoin on yksi Grand Slamin turnauksista. Medvedevin vastustaja kilpailun lopullisessa kilpailussa on maailman toiminta ja 17 turnauksen voittaja Grand Slam Novak Jokovic. On huomionarvoista, että urheilijat ovat jo tavanneet vuonna 2019 turnauksessa Monte Carlosta ja sitten voitto voitti venäläisen.

Jos Medvedev valloitee Australia Avoin, hän on maailman toinen maila, ennen ATP-sijoitusta Dominica Tim ja Rafael Nadal.

Medvedev Australian semifinaaleissa auki. Kuva: Instagram Daniel Medvedev

Medvedev ei voittanut Australiassa auki

Daniel epäonnistui toistettaessa Serb Novak Djokovichia, menettää kaikki kolme sarjaa Australian avoimessa finaaleissa. Hänen tappionsa selitetään sillä, että venäläisillä ei ollut tarpeeksi taitoja, teknologian monimuotoisuutta ja yksittäisten tekniikoiden, erityisesti hyökkääjien luotettavuutta.

Huolimatta tappiosta Medvedev on edelleen virallisesti muuttunut maailman kolmanneksi maila ammattilaisten tennispelaajien sijoituksella.