Anonim

Viime kaudella molemmat mestaruuskilpailut päättyivät rasvaisuuksilla. Kaappi sunnuntaina alkoi hauskaa: Ensimmäisellä minuutilla Shakhtar Striker Darbo murtautui läpi toimintatilaa ja iski Dudar-portin baarin lähellä.

Irrotus, rangaistus ja 0: 3: Nemmanin jalkapalloilijat menettivät Shantoriin Cupin finaalin ensimmäisessä ottelussa 16339_1

Mutta lisäksi ottelu "Zabuxov", kilpailijat alkoivat olla varovainen ja ensin pelin puolustuksesta. Useimmin omistuksessa pallo hyökkäsi sijaintiin, ja "vihreä ja keltainen" odotettiin enemmän Kotratka.

Hyvä hetki syntyi "Neman" jalkapalloilijoista 32. minuutilla. Stepanov ripusti vasemmalle, ja Zubovich onnistui säätämään pallon päätä - mittariin portin yläpuolella.

39. minuutilla hän pelasi rangaistuksensa rangaistuksessa, vetämällä pallon suoraan Darbon jalkaan. "Kaivostyöläisten" hyökkäys kovaa ja tarkasti, mutta twarre reagoi suuresti ja käänsi pallon nurkkaan.

Lähes vastaushyökkäyksessä hetki oli myös "neman" - Zubovich iski suotuisasta asemasta erittäin epätarkasti. Pian ennen taukoa jälleen kerran, maalivahti "Nemman" osoitti erinomaisen reaktion: rangaistuksen jälkeisen ja vaikutuksen jälkeen useista metreistä Kendesh, Dudar, säästävät portit.

Toinen puoli alkoi jälleen rauhallisesti, jopa vastauksen 59. minuuttiin. Nopeasti pelattu hyökkäys Darbo jo meni Randevolle maalivahti "Neman", ja minulla ei ollut mitään jäljellä, paitsi kansan rangaistusalueen alue.

Kiistanalainen episodi, jossa tuomari kokonaan vastaanotti omistajien puolen. Leggille osoitti punaisen kortin ja osoitti yksitoista metrin pisteeseen.

Kendesh pisteestä rauhallisesti ja luottavaisesti voittaa Dudar - 1: 0.

Noin 15 minuuttia peli tuli, se näytti, että kaikki joukkueet järjestävät, mutta yhden omistajan pelaaja oli vaikuttanut. Kendesh-Runners-Darbon Trejdhodovka lopetti laukauksen jälkimmäiselle. Tumma nahka hyökkääjä rauhallisesti katn pallo ohi maalivahti "Neman" ja kaksinkertaisti Shakhtarin etuna.

Pari minuutin kuluttua kiduttaminen pisteet Prestigen maali Nemmanin puolelta osoittautui epäonnistui. Nopeassa vastahyökkäyksessä Darbo on jo tehnyt avustajan ja mennyt pois Ubaidullayevaan. Se vain katn pallo kulmaan, asettamalla lopullisen 3: 0 omistajien hyväksi.

Vaikuttaa siltä, ​​että maailmanmupin semi-finaalin osallistuja tässä parissa on jo tiedossa ja vastaus-ottelu Grodnossa (aiemmin, 6. huhtikuuta) tulee enempää kuin muodollisuus.

Toivomme, että Nemmanin mestaruuskilpailu on menestyksekäs. Sunnuntaina 14. maaliskuuta "Vitebsk" jalkapalloilijat tulevat Grodnoon. Taistelun alku klo 17.00.

Nemmanin päävalmentajan post-ottelun kommentti Igor Kovarevich: "Ennen poistamista, olin hyvin, teki hyvää sisältöä. Suorittanut mitä he ovat syntyneet ennen peliä. Pelaa puolta kaivostyöhön. Ehkä kaksi tavoitetta osoittautui nopeasti vastahyökkäyksillä, toinen ja kolmas. Voiko se maksaa sulkeutumaan, mutta mikä on se. Vaikka tietenkin on selvää, että sääntöjen rikkominen oli ennen rangaistusaluetta, joka on otettu valokuvaukseen. Mutta tämä elämä, valmistaudumme pelin Vitebskin kanssa mestaruuskilpailussa ja toivomme kuolee viimeisenä, jatkamme valmistautumista vastauspeleihin. "