Anonim

Valko-Venäjän tasavallan mestaruuden monimutkaisen epidemiologisen tilanteen yhteydessä, joka pidettiin Minskissa, yleisö ei ollut sallittua. Henkilökohtaisissa kilpailuissa saivat 24 nuorta miestä ja 24 tyttöä vuodesta 2006 ja nuoremmat.

Grodno-urheilija tuli Valko-Venäjän tasavallan mestaruuden absoluuttinen mestari pöytätennistä 15195_1

Yhdellä vastuuvapaudella ensimmäisessä vaiheessa kaikki osallistujat jakatiin 4 ryhmään 6 henkeä. Pelit pidettiin pyöreässä järjestelmässä. Toisessa vaiheessa urheilijat, jotka ottivat ensimmäisen sekunnin paikkoja ryhmässä, tuli ensimmäiseen lopulliseen, jossa järjestelmässä 8 (-1) toistetut ensimmäiset kahdeksannet paikat. Tennispelaajat, jotka ottivat ryhmiä 3-4 paikkakunnalle toisessa finaalissa samassa järjestelmässä taisteli 9-16 paikkaa. Kolmannessa finaalissa oli urheilijoita pöydän pohjalta, pelissä 17-24 paikkaa. Myös mestaruuden puitteissa toistettiin parin mitalit ja sekoitettu vastuuvapaus.

VERONICA VOROBYEVA GRODNOsta tuli turnauksen absoluuttinen mestari, voitti kultaa yksinäisessä, paralissa ja sekoituksella.

Kaksinkertaisella vastuuvapaudella Verrobyevin tytöt voittivat parin Ulyana Meshchanskin kanssa. Grodno tennispelaajat ovat läpäisseet varsin luottavaisesti, koko turnaus läpäissyt, antaen vain yhden sarjan kilpailijoille. Lopullisessa, he tapasivat Minsk Kansalaisia ​​Elizabeth Timoshkova ja Catherine Tarakan. Täydellinen taistelu oli odotettavissa, koska se oli suosikkien vastakkainasettelu, mutta Grodnon tytöt osoittautuivat vahvemmaksi - 3: 0 (3; 10; 7).

Kaverit aluksi suosikkeilla pidettiin Nikon Sulu (Gomel) Daniel Vitomsin (Brest) ja Alexander Gusarevichin (Mogilev) kanssa Daniel Savosti (Grodno). Nämä kaverit, jotka muodostavat neljä johtajaa vuoden 2006 urheilijoiden ja nuorempien urheilijoiden rankingissa. Ja jos ensimmäinen pari saavutti lopullisen, toinen melkein kompastui semifinaaleissa, jossa hänet vastusti Mogilevs Ivan Ekimovin ja Yevgenyn Naumchikin edustajat. Se oli yhtä suuri taistelu, mutta Gusarevich ja Savostyan olivat luottavaisesti kokouksen päättymisessä. Ekimov ja ajatus lopulta tuli kolmas. Lopullisessa yhteistyössä yhtenäiset joukoilla ei ollut ihmisarvoista vastustusta ja antoivat Wusarevichin savostyn, jossa on 1: 3

Tyttöjen henkilökohtaisissa kilpailuissa oli yllätys. Erittäin jännittynyt semifinaali osoittautui Elizabeth Timoskovan ja Ulyana Meshchanskayan välillä. Molemmat olivat arvokkaita. Ensimmäiset kaksi sarjaa otti Ulyana, mutta Elizabeth pystyi palaamaan peliin ja voitti seuraavat kaksi osapuolta. Lopulta Timoskov ei voinut pitää vauhtia ja kadonnut 2: 3.

Toiset semifinaalit Verrovika Sparrow ja Diana Likhatrovich (Minsk) eivät osoittautuneet niin jännittyneiksi. Vaikka Minskanka voitti yhden sarjan, mutta yleensä ei voinut noutaa avaimia Rivalin luotettavan puolustuksen Grodno.

Kolmas paikka itsepäinen kamppailu miehitti Elizabeth Timoskov. On syytä huomata epävarma peli ensimmäisessä kysymyksessä vuoden 2006 tyttöjen kansallisen luokituksen syntymän ja nuoremman puolesta. Elizabeth Olga Pteeva valmentaja selitti, urheilija oli erittäin vastuussa urheilijasta. Hän halusi perustella äskettäin saatua urheilulajin otsikkoa, täältä liiallinen jännitys, joka vaikutti peliin.

Näin ollen kaksi Grodno-urheilijaa tapasi lopullisesti. Se oli erittäin mielenkiintoinen peli, jonka peripetit kertoi parhaiten Grodnon valmentajat.

- Lopullinen osoittautui jännitteeksi. Huolimatta siitä, että kokous valmistui 3: 1: n pisteet Veronican hyväksi, jokainen sarja oli taseessa. Molemmat tytöt antoivat korkealaatuisen pelin ", Bogdan Zagidulin totesi.

"Mielestäni Veronica pelasi luottavaisempaa kuin Ulyana", tällainen näkökulma Maxim Satov. - Ensinnäkin kolmas sarja vaikutti, kun Ulyana johti tilin, mutta jäi etua, menetti luottamusta. Neljännessä asetuksessa näyttää olevan jälleen johtaa, mutta hyväksyttiin paljon nopeita päätöksiä, ja Veronica toimi päinvastoin rauhallisesti, yritti, että se ei ollut hänen ominaista hänelle, vähän riskejä. Voimme sanoa, että ei taktiikkaa ja tekniikkaa voitti, mutta psykologia.

Oletimme, että finalistien kokoonpano olisi täsmälleen sama?

"My Bogdan Nikolayevich unelmoi siitä, kun tytöt olivat 12-vuotiaita", Satov sanoi. "He olivat sitten voimakkaimmat, mutta onnistuivat antamaan tien Svetlana Gridaan Gomelilta. Tämä urheilija on äskettäin hidastunut, ja tytöt menevät eteenpäin, edistystä. Ulyana, monta kuukautta, ei voinut voittaa Elizabeth Timoshkovia, mutta tänään hän ansaitsi tämän voiton ja osui lopullisesti. Laitamme paljon näissä tytöissä ja olemme erittäin iloisia siitä, että he olivat lähellä jalusta.

"Olen Maxim Nikolayevich, asetamme itsellesi korkeimmat tavoitteet", lisäsi Zagidulinia. - Siksi en voi nimetä suuren yllätyksen Grodno-finaaleja.

- Huomaa, että kaksi vuotta sitten Grodno nuorten miesten mestaruudesta, joka syntyi vuonna 2004 ja nuorempi oli ensimmäinen kolmasosa - koko jalusta oli meidän. Täällä todella tehnyt koko koulun suurta työtä. Meillä on hyvä valmentajien tiimi, joka tekee yhden asian ja asettaa itsensä vakaviin tehtäviin - nämä ovat Maxim Nikolayevichin sanat.

- Osoita, että Grodno-koulun toisen oppilaan lopullisessa ulkonäössä Daniel Savosti Savastonin oppilasta ei voida pitää yllätyksenä.

"Kuitenkin se on yllätys", sanoi Saatov. - Valolossalaista työtä pidettiin Danicin kanssa lopulliseen. Vaikka meidän on myönnettävä, että hänellä oli erittäin hyvä Gusarevichin muoto. Voimme käyttää tätä raskaasti ja periaatteessa tyytyväisiä tulokseen.

Kilpailun finaalissa Junior Daniel, vastasi Nikon Szitov, joka puolijuoksissa kolme sarjaa voitti Daniel Viverskyn. On syytä huomata, että Savostyan näytti erittäin hyvän pelin, menettää 2: 3 Grodnon alueellisen johtoryhmän urheilutoimiston ja matkailun mukaan.