CSKA voittaa Moskovassa "Lokomotiv" ja meni eteenpäin sarjassa

Anonim
CSKA voittaa Moskovassa
globallookpress.com.

- jääkiekko

CSKA: n ja LOKOMOTIV-konferenssin semifinaalinen sarja voi viivyttää 7 ottelua. Satunnaisen ja ei täysin upean ensimmäisen kierroksen Playoff Cup Gagarin, katsojat voivat lopulta tarkkailla tinkimätöntä kamppailua kahdesta järjestelmäryhmästä ja vahvoista valmentajista. Vaihto voitoilla ja tappioilla kussakin toistensa sivustossa, joukkue meni Moskovaan viidenteen kokoukseen, joka kaikilta osin tuli avain Kuudennen kokoukseen Yaroslavlissa.

Viimeisimmät käännökset jätti ennallaan. Portti puolusti Lars Yuhhanssonia ja Eddie Pascualia, ja jälkimmäinen pian kokouksen alkamisen jälkeen oli kiekko ulos hänen ulosvedestaan. Armeijan joukkue auttoi ricochetia. Okulovilla oli voimakas heitto, ja kokkeroivista suojuspisteestä lensi verkkoon. CSKA jatkoi taivuttaa hyökkääjänsä ja lähes seuraavan kerran Robinson heitti vaarallisesti, mutta sitten maalivahti on jo selviytynyt. Armeijan joukkue näytti voimakkaasti hyökkäyksessä, usein uhkaavat Pasqualin omaisuutta ja lokotomotiv toimi enemmän vastahyökkäyksissä.

Ennen taukoa aktiivisemmin CSKA hyökkäyksessä pystyi pisteet jälleen. Maxim Mint juoksi reunan ympärille, rullattu porttiin ja luottavaisesti tajusi Pasquale. Wards Igor Nikitin suoritti aktiivisen ensimmäisen kauden, mikä merkitsi vastustajaa ja jättäen tauon, jossa oli täysin mukava etu kahdella aluslevyllä. Tauko, Lokomotiv yritti pelata ensimmäistä numeroa, vieraat omistivat alueellisen edun, usein Yuhansonin uhkaavan portit.

Kauden puolivälissä Lokomotiv-pelaajat saivat jopa enemmistön 5-3 ja joutui pelaamaan tällaisella tilanteella, mutta Peterscron rikkoi hyökkäyksen sääntöjä, hieman lievittävä vastustajan tilanne. Se ei kuitenkaan auttanut armeijaa. Yaroslavls toteutti edelleen numeerisen edun pitkän vedon jälkeen, Marchenko soitti Pulkkinen, jonka kautta Yuhhanssonilla ei ollut aikaa uudelleenjärjestelylle. Pian CSKA oli vähemmistössä, vaan pikemminkin hän voisi voittaa itsensä - popov vastahyökkäyksessä kannattavasta asemasta ei osunut tavoitteeseen.

Lokomotiv jatkoi hallitsevaa, painostusta CSKA: n puolustamiseen ja Igor Nikitin oli jopa ottaa aikaa, jotta kilpailija hyökkää kilpailijoille. Se osoittautui hyvin ja vieläkin enemmän. Armeijan joukkue siirtyi ajanjakson päättymiseen, kun hän oli käyttänyt kunnollisia hyökkäyksiä ja maxim mommin ja ollenkaan suunnitellut kaksinkertaiset, lähellä taistelua pelaamalla Paskalemia Okulovin lähettämisen hiljaisuuden jälkeen. Lokomotiv näytti paremmalta, mutta kolmannella jaksolla jätettiin myös kolmen aluslevyn taakse.

Yleensä kolmannen jakson piirros ymmärsi. Pelaajat "Lokomotiv" heitti kaikki heidän voimansa hyökkäykseen, mutta CSKA alkoi tehdä sitä, mitä hän tietää, kuinka hyvin sietää. Nikitin-osastot tapasivat vastustajan melko hyvin, kun he eivät itse unohtaneet Pascual-lähestymistavan porttia. Ja vielä ajanjakson puolivälissä armeijan joukkue oli erehtynyt jonkun toisen vyöhykkeellä, jolloin Pulkinen pääsee pakenemaan porttiin ja Replay Juhansson. Loppu oli uponnut. Joten tapahtui, "Lokomotiv" jatkoi nähdä, useita kertoja jopa lukitsi armeijan vyöhykkeellä. Yaroslavls loi useita vaarallisia hetkiä, ja Tkachev jopa laskeutui kehykseen.

Aikakatkaisu ja maalivahti kuudennen kenttäpelaajan mukaan Lokomotiv yritti hyödyntää tätä viimeistä mahdollisuutta, mutta CSKA pystyi puolustamaan porttiaan, voitti sarjan avain kaksintaistelun ennen matkaa Yaroslavliin. Onko vastakkainasettelu palata Moskovaan ratkaisevaan taisteluun, se tulee selväksi hyvin pian.

CSKA (Moscow) - Lokomotiv (Yaroslavl) 3: 2 (2: 0, 1: 1, 0: 1)

00:51 - 1: 0 - Konstantin Okulov;

18:02 - 2: 0 - Maxim Mimin (Maxim Shalunov, Konstantin Okulov);

27:55 - 2: 1 - Pulinen-aihe (Alexey Marcenko) - useimmissa;

36:49 - 3: 1 - Maxim Mimin (Konstantin Okulov);

49:48 - 3: 2 - Pulkkinin teema

Sarjan pisteet - 3: 2.

Lähettäjä: Andrei SergeEV