Anonim

Iazko denboraldian, bi taldeetan txapelketan koipeztatutako zozketekin amaitu zen. Igandean armairu bat dibertigarria hasi zen: Shakhtar aurrelariak Darbo-k espazio operatiboaren bidez hautsi zuen eta tabernatik gertu dagoen Dudar atea jo zuen.

Kentzea, zigorra eta 0: 3: Nemman-en futbolariak Shantor-en galdu ziren Kopako Finaleko lehen partidan 16339_1

Baina "Zabuxov" partida gehiago, arerioak kontuz hasi ziren eta lehenik eta behin defentsatik jolasten hasi ziren. Gehienetan baloia jabetzakoa zen, positionalki eraso zuen, eta "berdea eta horia" gehiago espero ziren Kotratka.

Une ona sortu zen "Neman" futbol jokalariek 32. minutuan. Stepanov ezkerretik zintzilikatu zen eta Zubovitxek baloia burua doitzea lortu zuen - atearen gainetik.

39. minutuan, bere penaltiz jokatzen izan du bere penaltiz, Darbo hanketan eskuinera baloia at. "Meatzariek" erasoa gogor eta zehaztasunez jo zuten, baina twarrek asko erreakzionatu zuten eta baloia izkinan itzuli zuten.

Erantzun eraso ia batean, "Neman" ere izan da. Zubovitxek oso ondo zehaztugabe jo zuen. Atsedenaldia baino lehen, "Nemman" atezainak erreakzio bikaina erakutsi du: Kendesko, Dudar, Gates-eko buruko hainbat metroren penaltia izoztu ondoren.

Bigarren zatia lasai hasi zen berriro, partidaren 59. minutuan ere. Jokatutako erasoan, Darbo jada "Neman" atezain batekin joan zen, eta ez nuen ezer geratzen, eta ez nuen ezer geratzen, nire penaltiaren eremuan jendeari izan ezik.

Epaileak jabeen alde erabat jaso zuen pasarte eztabaidagarria. Leggille-k txartel gorria erakutsi zuen eta hamaika metroko puntua seinalatu zuen.

Kendesh Puntutik lasai eta konfiantzaz, Dudar beat - 1: 0.

15 minutu inguru, partida etorri zen, talde guztiek antolatzen zaudela zirudien, baina jabearen jokalari baten abantailak eragina izan zuen. Darbok Kendesh-korrikalarien Trejdhovka-k azkenean jaurtiketa amaitu zuen. Larruazaleko aurrelaria lasaiago baloia atezaina (Neman "atezainaren gainetik) eta Shakhtarren abantaila bikoiztu zuen.

Minutu pare bat igaro ondoren, Torturatzaileak Nemmanen aldetik Prestige-ren golak jasotzea lortu du. Kontratazio azkarrean, Darbo-k laguntzailea egin du jada eta Ubaidullayeva-ra joan da. Baloia angeluan sartu besterik ez da egin, final 3: 0 jarriz jabeen alde.

Badirudi bikote honetan munduko kopa finaleko partaidea dagoeneko ezaguna dela eta Grodnoko erantzun partida (aurretik, apirilaren 6a) ez baita formalitatea baino.

Espero dugu Nemman txapelketan, hasiera arrakastatsuagoa izango dela. Martxoaren 14an, igandean, "Vitebsk" futbol jokalariak Grodno etorriko dira. Borrokaren hasiera 17: 00etan.

Nemman-en Igor Kovalevich-eko entrenatzaile nagusiak egindako iruzkinak: "Kendu aurretik, ondo nengoen, eduki onak egin nituen. Jokatu zuten zeraman jokoaren aurretik. Erreproduzitu erdia miner baten kontra gogorra da. Agian bi helburu kontrajarriak izan dira, bigarren eta hirugarrena. Kostatu dezake, baina zer da hori. Nahiz eta, noski, nahiko nabaria da arauen urraketa penaltizazio eremuaren aurretik zegoela, argazkigintzan harrapatzen dena. Baina bizitza hau, Vitebsk-ekin partida prestatzen ari gara txapelketan eta itxaropena azkena da azkenean, erantzun-jokorako prestatzen jarraituko dugu ".