Dakar: Synster més ràpid que tot a la 6a etapa de la Rally Raid

Anonim

Dakar: Synster més ràpid que tot a la 6a etapa de la Rally Raid 24931_1

Carlos Sains, tot i que perd en la prova absoluta de més de 40 minuts pel líder de Dakar, la seva parella a l'equip de X-Raid Mini JCW Team Stephan Petranshel, no va a renunciar i avui va guanyar més que una victòria convincent a la 6a etapa del Rally Raid.

El divendres, la tripulació de Sint va guanyar més de set minuts i Petranshel, i Nasser Al-Atti (Toyota Gazoo Racing), que ocupa la segona classificació general. Espanyol i el seu navegador Lucas Cruz va evitar errors amb la navegació, la qual cosa els va fer mal en dies anteriors, i potser jugaria encara més, però es va reduir la distància de la sisena etapa.

Avui, Vladimir Vasilyev i Dmitry Tsyro van ser el millor dels pilots russos d'avui, que també sobresurten mini buggy amb un motor dièsel: van ser el 10 al final.

Si parlem dels perdedors de l'escenari, cal esmentar Sebastien Loeb, un campió del món de ral·li de nou anys: la seva tripulació, parlant sobre Burgi BRX Hunter, va perdre molt de temps a causa del trencament de la suspensió i encara no ho va aconseguir fins al final. Només Loeb i el seu navegador Daniel Helene no podia eliminar el problema, de manera que havien d'esperar a l'arribada d'un cotxe de suport tècnic.

A la classe de motocicletes de divendres, de nou, com el dilluns, va experimentar Hona Hoan Barreda, que viatja a Honda CRF 450 Ral·li, però en la classificació general només pren el 7è lloc, i liderant el preu de Toby australià, equip de fàbrica de Racer KTM.

En la categoria de quadrocycles, Alexander Zhiro, pilotant Yamaha YFZ 700, però al final de les sis etapes és el tercer, perdent Nicolas Cavillys més de 45 minuts.

A la classe de SUV lleugers (T3 i T4), la tripulació internacional americana-alemanya va arribar a la línia de meta com a part del pilot de l'assentament Kintero i del navegador Dennis Centa. Els debutants de Dakar van a l'OT3-02 Buggy i encara prenen un tercer lloc digne en la seva categoria.

Entre els camions continuen dominant el nostre "Kamaz": Avui la tripulació de Airat Mareev era més ràpida, però només una mica més d'un minut Dmitry Sotnikov Trio. El tercer lloc també és de representants de Rússia: quatre amb un petit minut líders van perdre la tripulació Anton Shibalov.

Dmitry Sotnikov i els seus socis Ruslan Ahmadeev i Ilgiz Akhmetzyanov continuen amb la prova de camions, el seu avantatge sobre la tripulació d'Anton Shibalov supera els 37 minuts.

Però avui es va saber que la tripulació bielorussa de l'equip Maz-Sportato com a part de Sergey Vyazovich, Paul Garanina i Anton Zapackenevenko van descendir finalment de la distància de ral·li de Rally-Raid. A causa de problemes tècnics. Els problemes amb el cotxe han passat el dijous, però eren tan greus que havien d'abandonar la futura total.

Font: Fórmula 1 a F1News.ru