Kamtsy het die spankompetisie by X All-Russiese Winter Landelike Spele gewen

Anonim
Kamtsy het die spankompetisie by X All-Russiese Winter Landelike Spele gewen 3402_1

In perm, die mededingende deel van die X All-Russiese winter landelike sportspeletjies geëindig. Volgens die resultate van die kampioenskap het die stormspan die wenner in die spankompetisie geword.

Kompetisies is van 17 Maart tot 19 Maart, 689 mense van 44 streke van die Russiese Federasie deelgeneem aan hulle, wat 31 'n stel medaljes in die individuele kompetisie en die spankampioenskap in 7 sport in ski-wedrenne, polyathlon, skaak, checkers gespeel het. , triathlon van militantes en meganisters, en kompetisies sportfamilies.

In totaal het die span van die perm gebied 1896 punte behaal, nadat hulle 3 van 7 dissiplines gewen het: Ski-wedrenne, sportfamilies en skaak toernooi. Silver Kamsytsy het in die Checkers (1ste plek in Yakuts) en Troyboard Doyarov (1ste plek in Novosibirstsev) gewen.

Let daarop dat chudues as die beste in die driekamp van die meganisters erken is, en Udmurt se polyatlon.

Die span tweede plek het na die span van die Chelyabinsk-streek gegaan (1780 punte behaal), die derde plek onder verteenwoordigers van die Kurgan-streek (1492 punte).

Ons het vir 'n lang tyd voorberei, hulle het die hele gesinsvier opgelei, pyltjies gespeel, die perd gesug en empers by die rocker gedra. Ons het regtig graag aan landelike speletjies deelgeneem. Dit is nie net 'n groot sportfees nie, maar ook nuwe kennisse met die ouens van ander streke, het gesê die deelnemer van die Prikamye-span Andrei Silin, saam met sy vrou en dogter wat in kompetisies van sportfamilies gewen het (groep meisies 2010-2011 ). Ook in die familie kompetisie het die Bachers-familie (Groep Boys 2010-2011) gewen.

Die gekombineerde stafie in ski-wedrenne met die uitslag 00: 32: 14.9 Permatlette het gewen: Veronica Lopatina (sy het ook silwer in 'n individuele vrouekompetisie), Andrei Ponomarev en Andrei Romanov (manlike kredietleier).

Die vrye tyd van die X All-Russiese winter landelike sportspeletjies sal op 20 Maart by die stedelike esplanade voortduur, waar meer as 25 prikami-boere en vervaardigers hul produkte by die billike landelike pret sal aanbied. Hier sal almal in staat wees om hul krag en behendigheid in speletjies en kompetisies te toets, en POGATI sal probeer om 5 rekords van Rusland in die krag van Rusland gelyktydig te vestig.

Onthou dat die hele Russiese winter landelike speletjies vir die eerste keer in 2003 plaasgevind het. Perm streek het reeds die finale van hierdie kompetisies in 2015 in Tchaikovsky aanvaar. Toe het die Prikamye-span ook die wenner van die spanstapens geword.