Anonim
Gratis Wrestling: Die nuwe kaptein van die Yakutia-nasionale span het die kampioen van die Verre Ooste geword 20693_1
Nuwe kaptein Nuregun Sergin op die topstap voetstuk

Op die tweede dag van die kampioenskap van die Verre Oos-Federale Distrik in Ulan-Ude is 13 Yakut-atlete in vier gewigskategorieë op 'n worstelmap gepubliseer. Gister (12 Februarie) het ons ouens sewe medaljes gewen. Hierdie keer was die toekennings soveel, maar meer met 'n goue tint.

Ons sal herinner, die kompetisies is gekwalifiseer, die top drie wenners val op die voor-lugkampioenskap van Rusland, wat vanaf 11 tot 14 Maart in dieselfde stad gehou sal word. Die wedstryd is meer soos die Matchie-vergadering van Yakutia - Buryatia.

Nuwe kaptein van die nasionale span Yakutia, twee keer-kampioen van Fedo Nuregun Sergin (92 kg) vir die derde keer het dit hierdie eerbare titel gewen. Hy het begin met vroeë oorwinnings oor Amurchanin Dmitri Eremenko en Tsadashi Dugarov, en 'n ander Buryat-atleet Baras Bazarov met 'n telling van 5: 0 is in die eindstryd verslaan. In drie vergaderings het Nuregun 25 punte behaal en het nie 'n enkele punt gegee nie.

Wenners in gewig tot 65 kg

In die kategorie tot 65 kg, die wenner van die Russiese Studentekampioenskap van Rusland-2020 Konstantin Kaprov van die Churakpchinsky Streeksentrum vir Sportopleiding. In voorlopige gevegte het hy Baligto Hydapova (Buryatia) gespeel. 11: 1, kameraad vir die nasionale span van Peter Pavlov (8: 0) en Solbon Tumenbayarova (Buryatia) 5: 0. In die eindstryd onder die aanslag van Konstantyn kon die Erdham Budajanayev nie weerstaan ​​nie. Op soek na 12 punte, Yakutann het die vyand gestoof!

Meer as wat alle deelnemers in die gewigskategorie tot 61 kg - 17 vergader het, waarvan ons vyf. Vier internasionale sportmeesters het in hierdie gewig geveg. Die beste resultaat van die Yakut-vegters het 'n verteenwoordiger van die Republikeinse Sentrum vir Sportopleiding van Versamelings van Rs (I), "International" Nuregun Alexandrov, getoon. Anti-kampioen Kerk van die Baljalimaev van die Trans-Baikal-gebied het nie teen verlede jaar se kampioen geveg nie, dan landman Biyaman Yakovlev (3: 2).

In die halfeindronde ontmoet Nuregun met die kampioen van die Internasionale Toernooi "Dmitri Korkin" en die wenner van die Russiese-2020-kampioenskap, Buryat Zharkal Damdinov. Die eerste tydperk het geëindig met 'n telling van 0: 3 ten gunste van die eienaar van die mat, in die tweede drie-minuut was een meer aktief as Damdinov, wat die oorwinning gevier het met 'n telling van 4: 1.

Nuregun Alexandrov, die wen van die Ananda Dashiev (Buryatia), het die derde plek geneem, ook 'n bronsmedalje is Semyon Vladimirov toegeken.

Wenners in gewig tot 97 kg

Ons het die veteraan van die Yakut-span, die kampioen van die Internasionale Toernooi-reeks van die Grand Prix van Dmitri Korkina 2011, 31-jarige Kuzma Sivtsev (97 kg) behaag. Hy het almal gewys dat daar nog poeier in die poeier is. Die senior afrigter van die Norma Ulus het van sy "jonger broers" Harskhan Nikolayev en Andrei Aronov gewen, en in die stryd om "goud" teen hom as gevolg van die besering het nie uitgekom om Champion Buryatia Alexey Annik te veg nie. So Yakutanin het 'n sewe-tyd-kampioen van die Verre Ooste geword!

In die spaarbank van die span van die Republiek van Sakha, tot 14 medaljes, môre, 14 Februarie, atlete van gewigskategorieë tot 70, 74, 79 kg, insluitend die meester van sport van internasionale klas Viktor Seedadin en Herman Ustinov sal binnekom